Chefsjuksköterska geriatrisk mottagning

Sista ansökningsdag: 2019-02-21   

Publicerades: 2019-01-21

Om oss

Capio Specialistkliniker omsätter ca 1,6 miljarder kronor, och har över 1 500 medarbetare. Specialistkliniker har verksamhet inom flera områden: bl a geriatrik, ögonsjukvård, psykiatri och olika vårdvalsspecialiteter.

På Capio Geriatrik Nacka AB bedriver vi vård inom tre olika verksamheter. Capio ASIH Nacka vårdar svårt sjuka patienter i alla åldrar i deras hem. Capio Palliativ vård Nacka ger lindrande vård till patienter med sjukdomar som inte går att bota. De geriatriska avdelningarna vårdar äldre och kroniskt sjuka människor.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Vi söker en chefsjuksköterska med specialistexamen inom vård av äldre till vår geriatriska mottagning. Du kommer i huvudsak arbeta i vårt multiprofessionella team för minnesutredningar.

I arbetet ingår planering av verksamheten och självständiga mottagningsbesök. Du kommer arbeta i team med specialistläkare, arbetsterapeut, psykolog och undersköterska. Mottagningen, som är en del av Capio Geriatrik Nacka, genomför årligen ca 220 minnesutredningar.

Med tjänsten följer också ett utbildningsansvar för studerande på högskolenivå. Du kommer bla att hålla i introduktioner/mitträffar/kontakt med lärosäten för sjuksköterskestudenter som kommer till vår verksamhet.

Du kommer tillsammans med övriga chefsjuksköterskor ingå i ledningsgruppen.

Efterfrågad Erfarenhet, utbildning och kunskap

Sjuksköterska med specialistexamen inom vård av äldre.

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 39,5 tim/v

Lön: Månadslön

Tillträde: Enl överenskommelse

Kontaktperson Capio

Gunilla Brohmé, Tel:08 718 60 16

Facklig företrädare

Jussi Väistö, Tel:08 7186151

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.