Controller Stockholm (föräldravikariat)

Sista ansökningsdag: 2020-06-30   

Publicerades: 2020-05-14

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Som controller i vårt team ansvar du för att supportera regionens 18 verksamhetschefer i diverse ekonomiska frågor. Detta innebär att du kommer genomföra bokslut, arbeta med ekonomisk uppföljning och sammanställa och analysera statistik. Du är en del av regionledningsteamet och delaktig i utveckling och förändringsarbete inom regionen.

Vi håller till i fina, moderna kontorslokaler på Klarabergsgatan, men då du ofta arbetar nära verksamhetscheferna kommer du även att besöka vårdcentralerna kontinuerligt och vara en support till dem i deras arbete. I rollen som controller erbjuds du stöd från AO-controller samt andra controllers i samma roll i andra regioner.

 

Tjänsten är ett föräldravikariat under perioden augusti 2020 - december 2020.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har en kandidatexamen i ekonomi eller motsvarande. Du kanske är i början av din karriär och vill utvecklas inom controlling eller så har du arbetat en längre tid. Viktigast är att du vill vara en del av det samhällsviktiga arbetet med att förbättra sjukvården. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från hälso- och sjukvårdsbranschen. Du har ett öppet förhållningssätt samt förmåga att strukturera och prioritera. Som person är du lösningsfokuserad, affärsmässig och trygg, samtidigt som du är handlingskraftig och beslutsmässig. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som controller är en stor del av arbetet med chefsstöd ute hos verksamhetscheferna - både självständigt och tillsammans med övriga i regionledningen.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning 3-6 månader

Omfattning: Heltid

Anställning t.o.m.: 2020-12-31

Sysselsättningsgrad: 40 timmar / vecka

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.