Diabetessjuksköterska till Medicinskt Centrum - vill du bli en av oss?

Sista ansökningsdag: 2020-10-25   

Publicerades: 2020-10-06

Om oss

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och vi tar emot drygt 290 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin har utsett Capio S:t Görans Sjukhus till ”Bästa mindre sjukhus 2019”.
Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Vi har en attraktiv poänglönemodell, ”S:t Göranmodellen”, och erbjuder en mängd förmåner för medarbetare via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Vi ser att du har intresse av att arbeta på Stockholms bästa akutsjukhus. Hela verksamheten bygger på ett flödesinriktat arbetssätt, vi vill ge patienterna den bästa kvalitén och vill alltid bli ännu bättre!

Att arbeta standardiserat med patientens behov i fokus är en förutsättning på Medicinskt Centrum. För att på bästa sätt ge patienterna den kunskap de behöver för en god egenvård, arbetar sex diabetessjuksköterskor, flera endokrinologer, undersköterskor och dietist i nära samarbete i diabetesteamet.

Du kommer arbeta med egen mottagning av patienter med diabetes typ 1 och tillsammans med övriga kollegor starta upp pumpuppstarter som gruppbesök.

På Capio S:t Görans sjukhus jobbar vi med kontinuerligt förbättringsarbete - för att utveckla och förbättra vården för både patienter och medarbetare, samt arbetar för hög patientsäkerhet och för en god och stimulerande arbetsmiljö.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är diabetessjuksköterska med minst 3 års erfarenhet och minst 15 högskolepoäng i diabetesvård, meriterande med magister. Erfarenhet av mottagningsarbete och tekniska diabeteshjälpmedel är meriterande dvs, insulinpump, CGM och FGM.

Du är trygg i din yrkesroll, utgår från patientens behov och ser samarbete med patienter, kollegor och team som viktiga parametrar. Du är lyhörd, noggrann och positiv med känsla av ansvarstagande och med ett strukturerat arbetssätt med planering och organisering. Du kan arbeta både självständigt och i team. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vill du utveckla diabetesvården - kom med och gör det tillsammans med oss!

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan! Vi arbetar löpande med urvalet vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%, Måndag-fredag

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Jessica Ankerhag/Vårdenhetschef, Tel:08-58702840

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Stockholms län
Medicinkliniken
2020-11-30
Stockholms län
Neurologiska kliniken
2020-11-01
Stockholms län
Medicinkliniken
2020-10-29