Diabetessköterska

Sista ansökningsdag: 2020-08-31   

Publicerades: 2020-07-01

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Vi på Capio Hälsocentral Gävle har funnits på Södertull sedan år 2000 och har ett stabilt vårdteam. I vår hälsocentral ingår barnavårdscentral och rehab. Capio Hälsocentral Gävle är ett eget bolag under Capio Närsjukvård, med särställning i ledningsstrukturen och stort medinflytande från läkargruppen.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en disbetssköterska för arbete med vår diabetesmottagning. Du kommer även att arbeta med sedvanligt mottagningsarbete och telefonrådgivning.

Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktigt från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Kvalifikationer

Du är utbildad diabetessköterska och har erfarenhet av att arbeta på vårdcentral. Du är van vid att arbeta självständigt är trygg i din yrkesroll och intresserad av att ge en hög medicinsk kvalité. Vi ser gärna att du är ansvarstagande och har en god organisationsförmåga. Du gillar utmaningar och vill vara delaktig i vårdcentralens utveckling.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 40 tim/v, eller enl. ök.

Lön: Månadslön

Tillträde: Enl. överenskommelse

Kontaktperson Capio

Bengt-Olof Staffas, Tel:076-621 73 35

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Distriktssköterska till Capio Vårdcentral Amhult
Capio Vårdcentral Amhult
2020-10-31
Distriktssjuksköterska till Capio Läkarhus Selma
Capio Läkarhus Selma
2020-09-30
Distriktssköterska
Capio Vårdcentral Rågsved
2020-08-31
Distriktssköterska till Capio vårdcentral Nynäshamn
Capio Vårdcentral Nynäshamn
2020-08-31
Capio Hemsjukvård Högdalen söker SSK / DSK
Capio Vårdcentral Högdalen
2020-08-31
Distriktssköterska/sjuksköterska astma-kol mottagning+hemsjukvård
Capio Vårdcentral Östermalm
2020-08-28
Distriktssköterska/specialist äldre till Öppenvård
Capio Geriatrik
2020-08-24
Distriktssköterska Capio Vårdcentral Lina Hage
Capio Vårdcentral Lina Hage
2020-08-21
Vikarierande Sjuksköterska
Capio Vårdcentral Rågsved
2020-08-13