Diabetessköterska till Capio Vårdcentral Kista

Sista ansökningsdag: 2021-10-29   

Publicerades: 2021-08-09

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Beskrivning av tjänst

Är du diabetesköterska och vill arbeta i en positiv och utvecklande arbetsplats? Capio Vårdcentral Kista erbjuder dig ett spännande uppdrag för dig som vill vara med och utveckla verksamheten och lyfta den till nästa nivå. Skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsplats

Capio Vårdcentral Kista är en växande, digifysik och flexibel vårdcentral belägen i ljusa, fräscha lokaler ett stenkast från Kista Gallerian. Här är det nära till buss, tunnelbana, restauranger och affärer. Hos oss arbetar ett glatt gäng sjuksköterskor, undersköterskor, läkare, kurator och medicinska sekreterare som tillsammans tar hand om våra ca 7 000 listade patienter. På vårdcentralen finns bland annat sedvanlig läkarmottagning, sköterskemottagning, hemsjukvård och ett väl fungerande psykosocialt team. Detta är en mångkulturell arbetsplats där vi värdesätter hög professionalitet, engagemang och glädje. Tillsammans bedriver vi digifysisk primärvård med stort engagemang och glädje. Välkommen att bli en del av vårt fina team lett av verksamhetschef Heidi Hopea Adolfsen.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att få arbeta till största del i diabetesmottagningen men i tjänsten ingår också sedvanliga arbetsuppgifter såsom telefonrådgivning, mottagningsarbete och vid behov HSV (hemsjukvård). Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktigt från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad diabetes och/eller distriktsköterska och som har erfarenhet av att arbeta på vårdcentral. Det är meriterande om du har förskrivningsrätt. Du är van vid att arbeta självständigt är trygg i din yrkesroll och intresserad av att ge en hög medicinsk kvalité. Vi ser gärna att du är ansvarstagande och har en god organisationsförmåga. Du gillar utmaningar och vill vara delaktig i vårdcentralens utveckling.

Hos oss kan du förvänta dig en arbetsplats full av utvecklingsmöjligheter, teamkänsla och högt i tak.

Dessutom erbjuder vi:

  • Konkurrenskraftig lön utifrån din specifika kompetens
  • Möjligheter till utveckling – som medarbetare eller chef
  • Inflytande och delaktighet i verksamheten
  • God arbetsmiljö som du aktivt kan påverka
  • Flexibla arbetsförutsättningar
  • En dynamisk arbetsplats med korta beslutsvägar
  • En arbetsplats med tydliga mål, där kvalitet och service prioriterar

Ansökan

Ansök senast: 2021-08-09, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Kontaktperson: Har du frågor om rekryteringsprocessen, är du välkommen att kontakta Carolina Wedemalm, HR-support på 073- 262 40 72 eller carolina.wedemalm@capio.se. 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Heidi H. Adolfsen, verksamhetschef, Tel:heidi.hopeaadolfsen@capio.se

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Uppsala län
Capio Vårdcentral Sävja
2022-01-01
Västmanlands län
Capio Vårdcentral Vallby
2021-11-11
Skåne län
Capio Vårdcentral Höör
2021-11-07
Västra Götalands län
Capio Läkarhus Angered
2021-11-05
Stockholms län
Capio Vårdcentral Wasa
2021-10-31
Skåne län
Capio Novakliniken Gärsnäs
2021-10-31
Stockholms län
Capio Vårdcentral Högdalen
2021-10-31
Stockholms län
Capio Vårdcentral Lina Hage
2021-10-30
Stockholms län
Capio Vårdcentral Högdalen
2021-10-30
Stockholms län
Capio Vårdcentral Högdalen
2021-10-30
Örebro län
Capio Vårdcentral Haga
2021-10-29
Västra Götalands län
Capio Läkarhus Selma
2021-10-29
Gävleborgs län
Capio Hälsocentral Gävle
2021-10-27
Skåne län
Capio Citykliniken Limhamn
2021-10-27
Västra Götalands län
Capio Vårdcentral Gårda
2021-10-24
Västerbottens län
Capio Hälsocentral Dragonen
2021-10-20