Dietist till ASIH Norrort

Sista ansökningsdag: 2022-01-22   

Publicerades: 2021-12-22

Beskrivning av tjänst

Vi söker en dietist till ASiH Norrort

Beskrivning

ASiH Norrort söker dig som är legitimerad dietist med ett brinnande intresse för avancerad hemsjukvård. Vi arbetar målmedvetet för att uppnå högsta möjliga vårdnivå för alla patienter utifrån ett helhetsperspektiv.

Grunden i vår verksamhet är att vi ska möjliggöra för patienter att vara kvar hemma, så långt detta är möjligt. Vi arbetar i tvärprofessionella team där läkare, sjuksköterskor, dietist, kurator, fysioterapeut och arbetsterapeut arbetar tillsammans och verkar för att patienten ska uppnå högsta möjliga livskvalitet. Verksamheten bedrivs dygnet runt.


Vår ambition är att tillvarata samtliga medarbetares kompetens och tillsammans, på ett professionellt och engagerat sätt ge våra patienter den bästa vården.

Vi arbetar på uppdrag av landstinget.

Välkommen med din ansökan!

 

Arbetsuppgifter

Som dietist hos oss har du kontakt med patienter samt deras närstående där du utreder, bedömer och behandlar kost och nutritionsrelaterade problem. Du förskriver lämpliga nutritionsprodukter och sondmatningstillbehör, vid behov i samråd med ansvarig läkare eller sjuksköterska, samt planerar in lämplig uppföljning. Som dietist hos oss arbetar du självständigt och planerar själv ditt arbete som givetvis utgår från patienternas behov.  

Du ett stöd till teamet i nutritionsrelaterade frågor.

Arbetet sker främst via telefon eller videosamtal.

Möjlighet till hemarbete finns.

Vi dokumenterar i Take Care.

 

Förmågor och färdigheter

Du är prestigelös och bemöter människor med respekt. Du arbetar personcentrerat och är intresserad av att utveckla dig själv, dina kollegor samt verksamheten. Du förenar självständigt arbete med en mycket god förmåga att samarbeta med andra. Självklart tycker du att det är viktigt att arbeta med och utveckla patientsäkerhet och arbetsmiljö. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Kvalifikationer

- Leg. dietist, gärna med några års erfarenhet. Erfarenhet av palliativ vård är en merit.

- Goda kunskaper i svenska i tal och skrift

- Körkort och körvana

 

ANSTÄLLNINGSFORM

- Tillsvidareanställning, heltid

- Dag

- Tillträde enligt överenskommelse

 

VI ERBJUDER

- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar

- Individuell lönesättning

- Personlig kompetensutveckling

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 40 tim/v.

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelfe

Kontaktperson Capio

Christine Brown, Tel:0701602873

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Skåne län
Capio Vårdcentral Ängelholm
2022-01-21