Dietist till ASiH Norrort

Sista ansökningsdag: 2019-06-30   

Publicerades: 2019-05-01

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

ASiH Norrort söker dig som är legitimerad dietist med ett brinnande intresse för avancerad hemsjukvård. Som dietist hos oss får du ett stort ansvar och du utvecklas ständigt tillsammans arbetskamraterna i ditt team. Vi är flexibla, erbjuder goda arbetsvillkor, kompetensutveckling och ett trevligt arbetsklimat.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att göra nutritionsbedömningar av patienter, ha individuella samtal samt göra hembesök. Delta i teamarbetet kring patienten och bistå arbetsgruppen med råd och stöd i nutritionsfrågor. 

Vårt team består av läkare, arbetsterapeut, sjukgymnast, dietist, kurator samt sjuksköterskor. Vårt mål är att samverka med patienten, lindra de symtom som patienten besväras av för att nå högsta möjliga livskvalitet samt att patienten och närstående ska känna sig trygga och delaktiga. Vården av patienten fokuserar på att tillgodose fysiska, psykiska, sociala och existentiella behov. Vårt uppdrag består av palliativ vård samt avancerad medicinsk vård. Vi arbetar på uppdrag av landstinget och Du utgår ifrån vårt kontor i Vinsta.

ASiH står för Avancerad Sjukvård i Hemmet. Det är en vårdform som gör det möjligt att erhålla medicinskt kvalificerad vård i det egna hemmet istället för att vara inlagd på sjukhus.

Kvalifikationer

Leg. dietist, gärna med några års erfarenhet. Erfarenhet av palliativ vård är en merit.

ANSTÄLLNINGSFORM
- Heltid/deltid (6 månaders provanställning tillämpas)
- Dag
- Tillträde så fort som möjligt.


VI ERBJUDER
- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Individuell lönesättning
- Friskvårdsbidrag
- Personlig kompetensutveckling

KVALIFIKATIONER
- Du är legitimerad dietist
- Erfarenhet av palliativ vård samt avancerad medicinsk vård är meriterande
- Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
- Körkort och körvana

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 80-100 %

Lön: Fast månadslön

Tillträde: Omgående

Kontaktperson Capio

Christine Brown, Tel:070-160 2873

Linda Martinson, Tel:070-1608381

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Dietist
Capio Novakliniken Sjöstaden Ystad
2019-07-17