Dietist till ASIH Norrort

Sista ansökningsdag: 2020-01-27   

Publicerades: 2019-12-27

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

ASiH Norrort söker dig som är legitimerad dietist med ett brinnande intresse för avancerad hemsjukvård. Vi arbetar målmedvetet för att uppnå högsta möjliga vårdnivå för alla patienter utifrån ett helhetsperspektiv. Det multiprofessionella teamet består av läkare, sjuksköterskor, dietist, kurator, fysioterapeut och arbetsterapeut. Som dietist hos oss får du ett stort ansvar och du utvecklas ständigt tillsammans arbetskamraterna i ditt team. Vi är flexibla, erbjuder goda arbetsvillkor, kompetensutveckling och ett trevligt arbetsklimat.

 

Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att göra nutritionsbedömningar av patienter, ha individuella samtal samt göra hembesök. Delta i teamarbetet kring patienten och bistå arbetsgruppen med råd och stöd i nutritionsfrågor.

 

Vårt mål är att samverka med patienten, lindra de symtom som patienten besväras av för att nå högsta möjliga livskvalitet samt att patienten och närstående ska känna sig trygga och delaktiga. Vården av patienten fokuserar på att tillgodose fysiska, psykiska, sociala och existentiella behov. Vårt uppdrag består av palliativ vård samt avancerad medicinsk vård. Vi arbetar på uppdrag av landstinget.

 

ASiH står för Avancerad Sjukvård i Hemmet. Det är en vårdform som gör det möjligt att erhålla medicinskt kvalificerad vård i det egna hemmet istället för att vara inlagd på sjukhus.

 

Förmågor och färdigheter

Du är prestigelös och bemöter människor med respekt. Du arbetar personcentrerat och är intresserad av att utveckla dig själv, dina kollegor samt verksamheten. Du förenar självständigt arbete med en mycket god förmåga att samarbeta med andra. Självklart tycker du att det är viktigt att arbeta med och utveckla patientsäkerhet och arbetsmiljö. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Kvalifikationer

Leg. dietist, gärna med några års erfarenhet. Erfarenhet av palliativ vård är en merit.

 

ANSTÄLLNINGSFORM

- Heltid/deltid (6 månaders provanställning tillämpas)

- Dag

- Tillträde så fort som möjligt.

 

VI ERBJUDER

- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar

- Individuell lönesättning

- Friskvårdsbidrag

- Personlig kompetensutveckling

 

KVALIFIKATIONER

- Du är legitimerad dietist

- Erfarenhet av palliativ vård samt avancerad medicinsk vård är meriterande

- Goda kunskaper i svenska i tal och skrift

- Körkort och körvana

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 80-100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelfe

Kontaktperson Capio

Christine Brown, Tel:0701602873

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Dietist
Capio Geriatrik
2020-02-16
Dietist
Capio Rehab Dalen
2020-02-16