Astma-/KOL-sköterska till Ringens Vårdcentral!

Sista ansökningsdag: 2020-10-31   

Publicerades: 2020-09-16

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Vårdcentral Ringen är en av Stockholms största vårdcentraler med cirka 27 000 listade patienter och 75 medarbetare. Vi är en välfungerande, positiv och utvecklande arbetsgrupp som trivs på vår arbetsplats och arbetar med stort patientfokus. Lokalerna är nyrenoverade och fina efter en omfattande ombyggnation. Vår entré ligger inne i Ringens galleria vid Skanstull på Södermalm i Stockholm, nära till T-bana, bussar och pendeltåg. Här finns ett rikt utbud av affärer, restauranger och annan service.

Läs mer om oss: https://capio.se/narsjukvard/stockholm/ringen-vardcentral/
Hitta till oss: https://goo.gl/DTvZyD

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Ta chansen att bli en del av Stockholms kanske vassaste astma-/KOL-team! Vi söker dig som är distriktssköterska/leg sjuksköterska med astma-/KOL-kompetens. I vårt proffsiga och välfungerande team ingår sjuksköterskor och läkare. Vi arbetar nära varandra och utför förutom spirometrier bland annat pricktester och livsstilssamtal. I tjänsten ingår även annat mottagningsarbete såsom telefonrådgivning.

Capio Vårdcentral Ringen är i en rolig och spännande utvecklingsfas där vi arbetar med att erbjuda våra patienter "digifysisk vård" (digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs). Vår digitala tjänst, Capio Ringen Online, är ett verktyg som hjälper oss att sortera och prioritera utifrån vårdbehov.

Vi arbetar i journalsystemet TakeCare. Erfarenhet av TeleQ och mottagningsarbete på vårdcentral är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med mycket driv och tydligt patientfokus.

Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktigt från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt tillhör vi en större organisation som ger stöd och möjligheter till utveckling och erfarenhetsutbyte i olika nätverk.

Kvalifikationer

Du är van vid att arbeta självständigt, är trygg i din yrkesroll och strävar efter hög medicinsk kvalitet. Vi ser gärna att du är ansvarstagande, har en god organisationsförmåga och vill vara delaktig i vårdcentralens utveckling.

Övrig information

Vi intervjuar fortlöpande. Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Ewa Odéen, Tel:ewa.odeen@capio.se

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Västra Götalands län
Capio Vårdcentral Gårda
2020-10-16
Skåne län
Capio Citykliniken Lund Clemenstorget
2020-10-15
Stockholms län
Capio Vårdcentral Högdalen
2020-09-30
Västra Götalands län
Capio Läkarhus Selma
2020-09-30
Stockholms län
Capio Geriatrik
2020-09-28