Distriktssköterska

Sista ansökningsdag: 2020-11-29   

Publicerades: 2020-10-27

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Novakliniken i Veberöd är en vårdcentral med c:a 5400 listade patienter och vi expanderar fortfarande. Vi är ett härligt gäng som ser fram emot en ny arbetskamrat!
Välkommen att söka!

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en distriktsjuksköterska eller en erfaren mottagningssköterska för arbete på vårdcentralen i Veberöd. Du kommer arbeta med mottagningsarbete, Triagering, telefon triagering, ta emot patienter på våra akuttider. Vi vill också att du har egen mottagning, inom ex äldre mottagning, Diabetes, eller astma/kol.  Inom Capio arbetar vi ständigt med utveckling av digitala lösningar för att på ett snabbt och enkelt sätt möta våra patienters behov av snabb kvalitativ kontakt. Vår tillgänglighet ska vara hög. Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus, där vårt Patientlöfte - En väg in-Sen bär vi ansvaret, ska avspeglas i all kontakt med patienten. Vi erbjuder dig utbildning i vårt digitala system.

  Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktigt från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Skicka din ansökan i dag så du har möjligheten att bli en i vårt Team, här har vi en spännande resa att göra tillsammans med ständig kvalitetsutveckling, planering på nya lokaler för vår vårdcentral samt gott teamsamarbete inom de olika yrkeskategorierna. 

Är Du den vi söker? och vågar du vara med och anta vår utmaning att bli bästa vårdcentralen i Skåne!? 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad distriktsjuksköterska eller en erfaren mottagningssköterska med erfarenhet av att arbeta på vårdcentral. Du är van vid att arbeta självständigt är trygg i din yrkesroll och intresserad av att ge en hög medicinsk kvalité. Vi ser gärna att du är ansvarstagande och har en god organisationsförmåga. Du gillar utmaningar och vill vara delaktig i vårdcentralens utveckling.

 

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

 

 

 

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 80-100%

Lön: Månadslön

Kontaktperson Capio

Carina Fritzell, Tel:076-644 39 31

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Skåne län
Capio Novakliniken Rydsgård
2021-01-10
Stockholms län
Capio Vårdcentral Lina Hage
2020-12-23
Skåne län
Capio Citykliniken Helsingborg Olympia
2020-12-23
Skåne län
Capio Novakliniken Gärsnäs
2020-12-17
Skåne län
Capio Novakliniken Marinan Ystad
2020-12-16
Skåne län
Capio Citykliniken Klippan
2020-12-16
Stockholms län
Capio Vårdcentral Farsta
2020-12-16
Stockholms län
Capio Vårdcentral Badhotellet
2020-12-06
Stockholms län
Capio Vårdcentral Blackeberg
2020-12-04
Gävleborgs län
Capio Hälsocentral Bomhus
2020-11-30
Gävleborgs län
Capio Hälsocentral Bomhus
2020-11-30
Uppsala län
Capio Vårdcentral Sävja
2020-11-30
Skåne län
Capio Citykliniken Lund Clemenstorget
2020-11-29
Skåne län
Capio Novakliniken Sjöbo
2020-11-27