Distriktssköterska

Sista ansökningsdag: 2021-07-29   

Publicerades: 2021-06-29

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Beskrivning av tjänst

Capio Vårdcentral Gårda...

En vårdcentral...

...som växer med en fast och framåtriktad personalgrupp som alltid jobbar för varandra och våra patienter helt utan hierarkiska och tråkiga inslag.

...där en god arbetsmiljö är, och alltid skall vara i fokus då det är en av dom viktigaste grundstenarna i en patientvård av högsta klass. 

...där ansvaret aldrig lämnas åter på patienten med inställningen "en kontakt, sedan bär vi ansvaret

Vi söker nu dig, för att stärka vår fina Distriktsköterskegrupp ytterligare. 

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu ytterligare en distriktsjuksköterska till vårt fina fina gäng för arbete på vår vårdcentral.

Du kommer i mycket tät samverkan dina distriktssköterskekollegor och övriga yrkesgrupper på vårdcentralen samt vårt eget rehab i nära samverkan, arbeta med mottagningsarbete, hembesök och telefonrådgivning. Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktigt från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad distriktsjuksköterska och som har erfarenhet av att arbeta på vårdcentral. Du är van vid att arbeta självständigt är trygg i din yrkesroll och intresserad av att ge en hög medicinsk kvalité. Vi ser gärna att du är ansvarstagande och har en god organisationsförmåga. Du gillar utmaningar och vill vara delaktig i vårdcentralens utveckling.

 

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 75-100%

Lön: Månadslön

Tillträde: 210901 eller efter möjlighet

Kontaktperson Capio

Martin Jensen, Tel:0708-42 40 21

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Skåne län
Capio Novakliniken Borrby
2021-09-19
Örebro län
Capio Vårdcentral Lekeberg
2021-09-19
Stockholms län
Capio Vårdcentral Högdalen
2021-08-31
Skåne län
Capio Novakliniken Tomelilla
2021-08-29
Stockholms län
Capio Vårdcentral Ringen
2021-08-15
Stockholms län
Capio Närsjukvård Region Stockholm Syd
2021-08-13
Stockholms län
Capio Psykiatri
2021-08-09
Skåne län
Capio Novakliniken Sjöstaden Ystad
2021-08-08
Uppsala län
Capio Vårdcentral Enköping
2021-08-06
Stockholms län
Capio Vårdcentral Högdalen
2021-07-31
Skåne län
Capio Göingekliniken Hässleholm
2021-07-30