Distriktssköterska

Sista ansökningsdag: 2020-01-30   

Publicerades: 2019-12-30

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Capio Vårdcentral Gårda är en medelstor vårdcentral inom Vårdval Vårdcentral med cirka 7500 listade patienter. Vi är belägna central i Göteborg, cirka tio minuters promenad eller tre minuter med buss/spårvagn från Göteborgs Centralstation. Hos oss finner du Specialistläkare och ST-läkare inom allmänmedicin, distrikts, astma/KOL, diabetes och allmänsjuksköterskor, undersköterska, och psykolog.   

Vi söker nu ytterligare en distriktsjuksköterska för arbete på vår fina vårdcentral. Du kommer arbeta med mottagningsarbete och telefonrådgivning, hembesök och andra viktiga delar som hör till din profession som distriktssjuksköterska. Om intresse finns så kan en del av arbetstiden även bli aktuellt på vårat fina BVC.  

Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vi är en öppensinnad och positiv arbetsplats med fast personal i alla led, där vi alla jobbar med ett friskt driv framåt. Vi driver också en egen rehabiliteringsenhet inom vårdval Rehab, med arbets- och fysioterapeuter på våningen ovanför oss, vilka vi har en nära, och av både patienter och personal, mycket uppskattad samverkan med.

Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktigt från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad distriktsjuksköterska och som har erfarenhet av att arbeta på vårdcentral. Du är van vid att arbeta självständigt är trygg i din yrkesroll och intresserad av att ge en hög medicinsk kvalité. Vi ser gärna att du är ansvarstagande och har en god organisationsförmåga. Du gillar utmaningar och vill vara delaktig i vårdcentralens utveckling. Erfarenhet av arbete på Barnavårdcentral är meriterande men ej ett krav.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning. Tjänstgöringsgrad kan anpassas utefter dina möjligheter.

Varmt välkommen med din ansökan till en öppen och varm mottagning mitt i Göteborgs kärna.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 80-100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Mars 2020 eller tidigare.

Kontaktperson Capio

Martin Jensen, Tel:0708-42 40 21

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Distriktssköterska till Capio Citykliniken Singelgatan
Capio Citykliniken Malmö Singelgatan
2020-04-30
Sjuksköterska/distriktssköterska sökes till Capio Vårdcentral Högdalen
Capio Vårdcentral Högdalen
2020-04-30
Distriktssköterska till Capio Vårdcentral Sävja
Capio Vårdcentral Sävja
2020-03-31
Distriktssköterska /Sjuksköterska med Astma/KOL vidare utbildning
Capio Vårdcentral Kungsholmen
2020-03-27
Distriktssköterska/Leg. sjuksköterska, mottagning samt ev. BVC
Capio Novakliniken Veberöd
2020-02-29
Distriktssköterskor/Sjuksköterskor
Capio Novakliniken Marinan Ystad
2020-02-20
Distriktssköterska
Capio Vårdcentral Liljeforstorg
2020-02-13
Distriktssköterska
Capio Vårdcentral Lidingö
2020-02-10
Distriktssköterska till vårt hemsjukvårdsteam
Capio Vårdcentral Kungsholmen
2020-02-03
Distriktssköterska
Capio Citykliniken Båstad
2020-01-31
Distriktssköterska Ösmo/Sorunda Vårdcentral
Capio Vårdcentral Ösmo/Sorunda
2020-01-31