Distriktssköterska till Capio vårdcentral Nynäshamn

Sista ansökningsdag: 2020-08-31   

Publicerades: 2020-05-05

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Vårdcentral Nynäshamn finns i centrala Nynäshamn med 10 minuters promenad från Nynäshamns pendeltågsstation. Vi är en medelstor vårdcentral med ca 11 300 listade patienter.
På vår vårdcentral finns utöver sedvanlig läkar- och sjuksköterskemottagningen framföralllt diabetes-, astma/KOL, hypertoni- och äldremottagning. Vi har även psykosocial mottagning, hemsjukvård, drop-in mottagning och medicinsk fotsjukvård. I samma byggnad finns Capio Rehab och Capio Geriatrik med direktintag samt Aleris Röntgen. Vi är en rökfri arbetsplats.

Beskrivning av tjänst

Vi söker dig som är distriktssköterska till vår resa mot en digifysisk vårdcentral med hög teamkänsla.

Vi är ett glatt och engagerat team som präglas av arbetslust och en vilja att utvecklas. Vi respekterar och stöttar varandra.

Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där din självständighet och flexibilitet tas tillvara genom att skapa utrymme för din empati, ditt engagemang och din kompetens i de sjuksköterskeledda kronikermottagningarna. Du kommer att känna trygghet i din profession genom utveckling av din redan goda samarbetsförmåga och dina väl avvägda prioritetsbedömningar.

För att samordna och tillvarata hela teamets resurser använder vi oss av sambedömning, en gemensam planering av patientens vård utifrån behov med patientkontinuitet och god information som ledord. Vi har bara anställda medarbetare och listningsbara allmänspecialister samt ST-läkare. Vi arbetar kontinuerligt mot att utveckla våra digifysiska möjligheter för våra patienter som tex chatt och videobesök.

Du erbjuds möjlighet till regelbunden fortbildning, möjlighet att påverka och förbättra såväl för patienter som vår egen arbetsplats. Vi har friskvårdsbidrag, skärmglasögon och avtalspension.

Är det detta du söker, är du en given spelare i vårt team. Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är distriktsköterska med intresse och kunskap inom primärvård till vårt team.

Meriterande om du har intresse i att arbeta med hypertonimottagning och eller Astma/KOL.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Vi är en rökfri arbetsplats

Tillsättning av tjänsten kan ske fortlöpande

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 75-100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Bodil Björnsdotter, Tel:070-160 28 38

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Distriktssköterska till Capio Vårdcentral Amhult
Capio Vårdcentral Amhult
2020-10-31
Distriktssköterska
Capio Vårdcentral Rågsved
2020-08-31
Diabetessköterska
Capio Hälsocentral Gävle
2020-08-31
Capio Hemsjukvård Högdalen söker SSK / DSK
Capio Vårdcentral Högdalen
2020-08-31
Distriktssköterska/sjuksköterska astma-kol mottagning+hemsjukvård
Capio Vårdcentral Östermalm
2020-08-28
Distriktssköterska Capio Vårdcentral Lina Hage
Capio Vårdcentral Lina Hage
2020-08-21
Vikarierande Sjuksköterska
Capio Vårdcentral Rågsved
2020-08-13
Sjuksköterska med Astma/KOL vidareutbildning till Capio Vårdcentral Kista
Capio Närsjukvård Region Stockholm Norr
2020-08-07