Distriktssköterska

Sista ansökningsdag: 2020-10-16   

Publicerades: 2020-09-16

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu ytterligare en distriktssköterska för arbete på vår i Göteborg centralt belägna Vårdcentral, på gångavstånd från Göteborgs central och med buss och spårvagnsknutpunkten Svingeln alldeles runt hörnet.

Vi erbjuder dig en öppensinnad, positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patient och arbetsmiljöfokus i ett mycket nära samarbete med vår egen rehabenhet på våningen ovanför. Vi är en välmående vårdcentral med enbart fast personal, och på ständig marsch framåt. En arbetsplats som tillåter en att växa i sin yrkesroll, oavsett vilken den är.

Vi erbjuder en arbetsplats där tråkiga och gammaldags hierarkiska gränser ej existerar, och där allas röst är lika mycket värd. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktigt från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad distriktssköterska och som har erfarenhet av att arbeta på vårdcentral. Du är van vid att arbeta självständigt, trygg i din yrkesroll och intresserad av att ge en hög medicinsk kvalité. Vi ser gärna att du är ansvarstagande och har en god organisationsförmåga men ändå har lätt att se värde i, och delta i det viktiga samarbetet tvärprofessionellt mellan våra olika yrkesgrupper . Du gillar utmaningar och vill vara delaktig i vårdcentralens utveckling och din egen fortbildning. Erfarenhet från diabetes och/eller hypertonimottagning är meriterande men inte ett krav. 

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning. Varmt välkommen att söka tjänsten hos oss. Vi tror inte att du kommer att ångra dig! 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Snarast

Kontaktperson Capio

Martin Jensen, Tel:0708-42 40 21

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Stockholms län
Capio Vårdcentral Ringen
2020-10-31
Skåne län
Capio Citykliniken Lund Clemenstorget
2020-10-15
Stockholms län
Capio Vårdcentral Högdalen
2020-09-30
Västra Götalands län
Capio Läkarhus Selma
2020-09-30
Stockholms län
Capio Geriatrik
2020-09-28