Distriktssköterska

Sista ansökningsdag: 2021-10-01   

Publicerades: 2021-09-01

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Citykliniken Klippan är en liten, välfungerande vårdcentral belägen ca 3 mil från Helsingborg. Vi håller till i fina och rymliga lokaler och det är enkelt att ta sig till och från mottagningen, såväl med bil som med tåg. Vi är idag 25 medarbetare som tillsammans tar hand om våra ca 7 200 listade patienter. Vi har en härlig gemenskap i arbetsgruppen och klimatet genomsyras av prestigelöshet, samarbete och en familjär stämning.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en distriktsjuksköterska för arbete på vårdcentral med kombinerat arbete på BVC. Du kommer arbeta med mottagningsarbete och vi arbetar enligt barnhälsovårdens basprogram med varierande och stimulerande arbetsuppgifter. Vi har som mål att arbeta familjecentrerat för att främja barnens hälsa, trygghet och utveckling. Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktigt från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte. 

  

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad distriktsjuksköterska och som har erfarenhet av att arbeta på vårdcentral. Erfarenhet från BVC eller är vidareutbildad inom diabetes är meriterande. Vi värdesätter personliga egenskaper som förmåga att arbeta självständigt, bra bemötande och god samarbets- och organisationsförmåga.  Du är van vid att arbeta självständigt är trygg i din yrkesroll och intresserad av att ge en hög medicinsk kvalité. Vi ser gärna att du är ansvarstagande och har en god organisationsförmåga. Du gillar utmaningar och vill vara delaktig i vårdcentralens utveckling.

 

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 75-100

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Kontaktperson Capio

Sara Nilsson, Tel:0706090039

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Uppsala län
Capio Vårdcentral Sävja
2022-01-01
Stockholms län
Capio Vårdcentral Högdalen
2021-10-30
Stockholms län
Capio Vårdcentral Högdalen
2021-10-30
Västra Götalands län
Capio Läkarhus Selma
2021-10-29
Västerbottens län
Capio Hälsocentral Dragonen
2021-10-20
Stockholms län
Capio Vårdcentral Åkermyntan
2021-10-17
Stockholms län
ASIH
2021-10-16
Västra Götalands län
Capio Läkarhus Hjortmossen
2021-10-14
Skåne län
Capio Novakliniken Sjöbo
2021-10-08
Stockholms län
Capio Vårdcentral Wasa
2021-10-07
Skåne län
Capio Citykliniken Båstad
2021-10-03
Skåne län
Capio Novakliniken Gärsnäs
2021-10-03
Skåne län
Capio Göingekliniken Hässleholm
2021-09-30
Skåne län
Capio Göingekliniken Hässleholm
2021-09-30
Stockholms län
Capio Vårdcentral Högdalen
2021-09-30
Östergötlands län
Capio Närsjukvård Region Mitt
2021-09-26