DSK alt erfaren leg. sjuksköterska till Capio Vårdcentral Lundby

Sista ansökningsdag: 2020-03-03   

Publicerades: 2020-02-03

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Vårdcentral Lundby är en vårdcentral belägen i ljusa, rymliga lokaler centralt på Hisingen intill Capio Lundby Närsjukhus. Vi är ett glatt gäng på ca 17 medarbetare som tillsammans har hand om ca 7 100 listade patienter. Det råder en god stämning i arbetsgruppen och värnar om varandra vilket gör att det är roligt att gå till jobbet – vi trivs tillsammans helt enkelt. För oss står kvalitet, tillgänglighet, vänligt bemötande och engagemang i fokus och vi erbjuder en trevlig och utvecklande arbetsmiljö. Lundby är en växande stadsdel med mycket nybyggnation och ett område under utveckling. Det är lätt att ta sig till och från vår mottagning då det finns goda förbindelser och endast 10 minuter till Centralstationen.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en distriktssköterska eller erfaren sjuksköterska till vårt team. Här har du ett varierande arbete, och dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av mottagning, telefonrådgivning, chatt och ev mottagning med egen profil (tex Äldremottagning), beroende vad du ev har med dig för erfarenhet. Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus.

Vill du vara med på vår spännande resa?Att arbeta hos oss kommer innebära en spännande resa där vi provar oss fram genom strukturerat förbättringsarbete. På så vis ökar vi kvalitén på vården parallellt med arbetsmiljön. Det innebär stora möjligheter till påverkan, som samtidigt kräver ett engagemang och en nyfikenhet, och en förmåga att jobba tvärprofessionellt.

Vad pågår hos oss just nu? Vi jobbar med att möta och hjälpa patienterna på olika sätt, vi införde chatt-funktion i höstas, och möjligheten till videomöten är under utveckling. Vi har dagliga ronder, vilket innebär teambaserade bedömningar av patientens behov och vårdnivå, och vi jobbar aktivt med att minska antalet sjukskrivna patienter.

Vad är mål/fokus framåt? Att ökat tillgängligheten för våra patienter och samtidigt skapa en godarbetsmiljö. Detta innebär nya arbetssätt och att vi utnyttjar digital teknik ännu bättre.

Vad är vi mest nöjda med på Lundby? Vi har en hög trivsel och ser fram emot att gå till jobbet. Vi ser förbättringsarbete som en självklar del i vår verksamhet, och jobbar hela tiden med att förbättra vård och tillgänglighet för våra patienter, likaväl som arbetsmiljön för oss som jobbar här.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är distriktssköterska, alt leg sjuksköterska med god primärvårdsvana. Vi ser gärna att du har utbildningen vårdsamordnare psykisk ohälsa 7,5 p. Du är positiv till nytänkande och kvalitetsutveckling och tycker det är spännande med digital utveckling. Du är trygg i din yrkesroll och är lugn och konsekvent i din kontakt med patienter. Du tänker gärna utanför boxen, har god teamkänsla och förmåga och vilja att ta egna initiativ. Du vill bidra med:

  • En vilja att utveckla vården
  • Ditt engagemang
  • Positivitet
  • Nytänkande

 

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Enlig överenskommelse

Kontaktperson Capio

Kinna Helgesson, Tel:0769-48 27 21

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Distriktssköterska till Capio Citykliniken Singelgatan
Capio Citykliniken Malmö Singelgatan
2020-04-30
Sjuksköterska/distriktssköterska sökes till Capio Vårdcentral Högdalen
Capio Vårdcentral Högdalen
2020-04-30
Distriktssköterska till Capio Vårdcentral Amhult
Capio Vårdcentral Amhult
2020-04-30
Distriktssköterska/Sjuksköterska
Capio Hälsocentral Brynäs
2020-03-31
Erfaren distriktsjuksköterska sökes till vårt team
Capio Vårdcentral Kungsholmen
2020-03-31
Distriktssköterska till Capio Vårdcentral Sävja
Capio Vårdcentral Sävja
2020-03-31
Distriktssköterska / Leg. sjuksköterska
Capio Vårdcentral Simrishamn
2020-03-30
Distriktssköterska /Sjuksköterska med Astma/KOL vidare utbildning
Capio Vårdcentral Kungsholmen
2020-03-27
Distriktssköterska/Sjuksköterska till mottagning och hemsjukvård
Capio Vårdcentral Östermalm
2020-03-12
Distriktssköterska Vikariat
Capio Vårdcentral Mölndal
2020-03-09
Distriktssköterska
Capio Citykliniken Ronneby
2020-03-07
Distriktssköterska/Leg. sjuksköterska, mottagning samt ev. BVC
Capio Novakliniken Veberöd
2020-02-29
Distriktssköterska
Capio Vårdcentral Liljeforstorg
2020-02-28
Distriktssköterska
Capio Citykliniken Båstad
2020-02-28
Distriktssköterska
Capio Vårdcentral Rågsved
2020-02-27