Distriktssköterska alt. sjuksköterska till Capio Vårdcentral Lidingö

Sista ansökningsdag: 2017-12-17   

Publicerades: 2017-11-14

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av tolv landsting och regioner, på mottagningar på 83 platser från Simrishamn i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnsjukvård och mödravård, arbetsterapi och sjukgymnastik. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Vårdcentral Lidingö är en personlig vårdcentral med ca 35 anställda som tillsammans tar hand om våra drygt 13 000 listade patienter. Vårdcentralen är belägen mitt i Lidingö centrum med goda kommunikationsvägar till Stockholm city vilket gör det lätt att ta sig till och från mottagningen. Vår ambition är att erbjuda vård av hög kvalitet med bästa tänkbara tillgänglighet och service för alla åldrar.

Beskrivning av tjänst

På vår mottagning har vi idag fyra kunniga och engagerade distriktssköterskor och vi behöver nu stärka upp teamet med ytterligare en medarbetare. Du blir en del av ett kompetent gäng med god sammanhållning.

Vi kommer nu att lägga stort fokus på att bygga upp våra livsstilsmottagningar och du kommer att ges stora möjligheter att vara med och påverka utformningen av dessa. Vi kommer framförallt att arbeta inom områdena astma/KOL, diabetes, spirometri, motiverande samtal och tobaksavvänjning. Tjänstens innehåll kommer att anpassas utifrån din erfarenhet och dina kunskapsområden.

Inom Capio arbetar vi mycket strukturerat med kvalitet för att kunna ge våra patienter bästa möjliga vård. Vi arbetar systematiskt utifrån tydliga riktlinjer och mäter och följer kontinuerligt upp vårt arbete lokalt på varje mottagning. Här kommer du som arbetar med våra specialistområden att vara en viktig del i förbättringsarbetet.

Du kommer att träffa patienter i alla åldrar i ditt arbete med egen mottagning på vårdcentralen och ha ett nära samarbete med läkare och övrig vårdpersonal. Arbetet är till stor del självständigt, vilket innebär att kunna göra medicinska bedömningar och fatta egna beslut. I tjänsten ingår även sedvanligt mottagningsarbete, hemsjukvård, telefonrådgivning samt vaccinationer.

 

Kvalifikationer

För denna tjänst söker vi antingen dig som är utbildad distriktssköterska eller dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom något eller några av områdena astma/KOL, diabetes, spirometri, motiverande samtal eller tobaksavvänjning. Tjänsten skulle även passa utmärkt för dig som har planer på att specialisera dig och vill varva studierna med praktiska erfarenheter – då kan vi vara ett stöd för dig i denna process.

Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll, kollegial och är intresserad av att ge en hög medicinsk kvalitet i ditt arbete. Vi ser gärna att du vill vara med och påverka verksamheten då vi alltid strävar efter att förändra och förbättra den utifrån våra egna och omvärldens krav. Det är viktigt att du har ett genuint intresse för dessa sjukdomsgrupper och känner ett stort engagemang för livsstilsfrågor och hälsofrämjande arbete.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 100%. Det finns även möjlighet att jobba deltid, exempelvis för dig som är distriktssköterskestudent.

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Åsa Lihammar, Tel:073-986 34 45

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Vi söker fler sjuksköterskor till AVA!
Akutkliniken
2017-12-22
Sjuksköterskor, Dialysenheten
Capio Lundby Närsjukhus
2017-12-17
Sjuksköterska
Capio Geriatrik AB
2017-12-17
Sjuksköterska
Capio Geriatrik AB
2017-12-17
Sjuksköterska Natt, Palliativa Enheten Dalen
Capio Geriatrik AB
2017-12-16
Sjuksköterska till geriatrisk vårdavdelning 62
Capio Geratrik Nacka
2017-12-16
Patientfokuserad sjuksköterska till mottagning
Capio Vårdcentral Bro
2017-12-15
Sjuksköterska till mottagning och hemsjukvård
Capio Vårdcentral Kungsholmen
2017-12-15
Diabetessjuksköterska Capio Läkarhus Älvängen
Capio Läkarhus Älvängen
2017-12-13
Nattsjuksköterska sökes till avd 20
Medicinkliniken
2017-12-10
Astma/KOL sjuksköterska Capio Läkarhus Älvängen
Capio Läkarhus Älvängen
2017-12-08
Sjuksköterska till akutgeriatrisk enhet
Capio Geriatrik AB
2017-12-03
Koordinator/Sjuksköterska till akutgeriatrisk enhet
Capio Geriatrik AB
2017-12-03
Sjuksköterska till akutgeriatrisk enhet
Capio Geriatrik AB
2017-12-03
Sjuksköterska till avdelning 20
Medicinkliniken
2017-12-01
Sjuksköterska till lungflöde
Medicinkliniken
2017-11-30
Sjuksköterska till Capio Läkarhus Angered (vikariat)
Capio Läkarhus Angered
2017-11-30
Diabetessköterska till Capio Läkarhus Angered (vikariat)
Capio Läkarhus Angered
2017-11-30
Sjuksköterska till neurologiska kliniken
Neurologiska kliniken
2017-11-30
Diabetessköterska
Capio Vårdcentral Gubbängen
2017-11-26
Nattsjuksköterska till akutgeriatrisk enhet
Capio Geriatrik AB
2017-11-26