Distriktssköterska med diabeteskompetens

Sista ansökningsdag: 2021-02-28   

Publicerades: 2021-02-15

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Citykliniken Halmstad är en centralt belägen vårdcentral mitt i Halmstad med närhet till buss, restauranger och affärer. På vårdcentralen finns bland annat specialister i allmänmedicin men även specialister inom allmänkirurgi och öron-näsa-hals. Vi har även mottagningar som astma/KOL, diabetesmottagning, en stor sjukgymnastikverksamhet samt psykolog, kurator, arbetsterapeut och BVC. Vi utför även resevaccinationer och hälsokontroller. Vi är idag ca 50 medarbetare som har hand om ca 13 200 listade patienter.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Tjänsten innebär sedvanliga arbetsuppgifter för diabetessjuksköterska/sjuksköterska i primärvård, bl.a. telefonrådgivning, läkarmottagningsarbete mm. Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad distriktssköterska med diabetesutbildning. Du är trygg både som person och i din profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt. Du har erfarenhet av att arbeta på vårdcentral samt egen diabetesmottagning.

 

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: Enligt överensnkommelse

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Susanne Svensson, Tel:0737- 46 17 25

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Stockholms län
Capio Vårdcentral Högdalen
2021-04-30
Gävleborgs län
Capio Hälsocentral Brynäs
2021-03-31
Västerbottens län
Capio Hälsocentral Dragonen
2021-03-26
Skåne län
Capio Citykliniken Helsingborg Olympia
2021-03-26
Gävleborgs län
Capio Hälsocentral Gävle
2021-03-14
Skåne län
Capio Göingekliniken Hässleholm
2021-03-08
Gävleborgs län
Capio Hälsocentral Gävle
2021-03-07
Skåne län
Capio Novakliniken Sjöstaden Ystad
2021-03-02
Skåne län
Capio Citykliniken Klippan
2021-02-28