Distriktssköterska/ Sjuksköterska

Sista ansökningsdag: 2021-05-03   

Publicerades: 2021-03-23

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Läkarhus ligger i hjärtat av Stenungsund med utsikt över havet. Hos oss har cirka 15 000 patienter valt att lista sig – det ser vi som ett riktigt gott betyg. Vi vågar påstå att vi ligger i framkant i utvecklingen av en modern primärvård. Vi har ett stort vårdutbud och på vår mottagning arbetar vi till stor del teambaserat för att på bästa sätt ta tillvara på yrkesgruppernas olika kompetenser och för att våra patienter ska få ett så smidigt och effektivt omhändertagande som möjligt. Vi har ett stort psykosocialt team samt ett stort rehabteam och även här samarbetar vi över professionsgränserna. Hos oss finns även företagshälsovård som erbjuder tjänster som hälsokontroller, intyg, rehabilitering, utbildningar och vaccinationer - helt anpassat efter våra kunders behov.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Vi behöver förstärkning inom primärvården för att kunna genomföra vårt vaccinationsuppdrag. Vi söker två distriktsjuksköterskor, barnsjuksköterskor eller sjuksköterskor som kan ge COVID-19 vaccination. Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus.

Kvalifikationer 

Vi söker dig som är utbildad distriktssjuksköterska, barnsjuksköterska eller sjuksköterska som är van vid att arbeta självständigt och är trygg i din yrkesroll. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med vaccinationer är detta en fördel.

 

Övrig information

 

Visstidsanställning 1-3 månader, enligt överenskommelse.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning kortare än 3 månader

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: heltid/deltid

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Linnéa Torkar, Tel:0721642698

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Uppsala län
Capio Vårdcentral Sävja
2021-09-01
Stockholms län
Capio Vårdcentral Blackeberg
2021-05-21
Stockholms län
Capio Vårdcentral Årsta
2021-05-21
Stockholms län
Capio Vårdcentral Högdalen
2021-05-19
Blekinge län
Capio Citykliniken Ronneby
2021-05-19
Stockholms län
Capio Vårdcentral Högdalen
2021-05-15
Västra Götalands län
Capio Vårdcentral Axess
2021-05-06
Stockholms län
Capio Vårdcentral Vårberg
2021-05-06
Skåne län
Capio Göingekliniken Hässleholm
2021-04-30