Distriktssköterska till mottagning Capio vårdcentral Viksjö

Sista ansökningsdag: 2019-11-28   

Publicerades: 2019-10-10

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Vårdcentral Viksjö ligger centralt i nyrenoverade Viksjö centrum. Vi är ca 28 st anställda totalt och listningen uppgår för närvarande till ca 11 300 patienter. Vår husläkarverksamhet består av mottagning samt hemsjukvård. På mottagningen arbetar allmänspecialister, ST/AT-doktorer, sjuksköterskor/distriktssköterskor, undersköterskor och kurator/kbt-terapeut. Vi erbjuder, förutom tider till läkare och sjuksköterska, även diabetesmottagning, astma/kol-mottagning, hypertonimottagning och livsstilsmottagning. Här arbetar sköterskor och läkare i nära teamarbete med dagliga teamronder, samt specialistronder. Vi är ett glatt gäng som skrattar mycket tillsammans, vi har god teamkänsla och hos oss trivs man bra. Med viljan att göra det lilla extra arbetar alla som ett team, med stor flexibilitet och omtanke för både patienterna och varandra. Med positiv anda tar vi oss an förändringsarbeten och nya utmaningar! Läs mer om oss: https://capio.se/narsjukvard/stockholm/jarfalla-viksjo-vardcentral/ Hitta till oss: https://goo.gl/Hz4D5z

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en distriktssköterska för arbete på vårdcentralen.

Vi ligger i framkant med nya digitala arbetssätt, vilket ger större tillgänglighet för patienten och ett varierande arbetssätt. Just nu öppnar vi upp vår digifysiska vårdcentral som ger oss möjlighet att även chatta med patienten och på sikt även videosamtal som komplement till telefon eller besök. Du kommer få vara med att utveckla nya arbetssätt på mottagningen, samt traditionellt mottagningsarbete och telefonrådgivning. Arbetet erbjuder även självständigt arbete på vår drop-in för lättakuta besvär (infektioner, smärtor, allergier mm) där du som sjuksköterska triagerar och antingen hjälper patienten på egen hand eller konsulterar läkare. Vi har även daglig teamrond med läkare, vilket är ett oerhört uppskattat arbetssätt av både sköterskor och läkare. Teamronden bidrar till väl förberedda patienter på rätt vårdnivå, utbildningstillfälle för personal samt ökad teamkänsla.

Har du ett extra intresse för t ex hypertoni, inkontinens, rökavvänjning mm kan vi erbjuda dig att få ha egen mottagningdär du möter patienter för årsbesök/utredningar. Dagligen sitter en sjuksköterska/distriktssköterska ner tillsammans med en läkare under teamrond då vi går igenom patientfall. Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus och där vi satsar på att utbilda vår personal inom de områden som intresserar. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar, vilket uppskattas av både personal och patienter. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad distriktsjuksköterska som har erfarenhet av att arbeta på vårdcentral. Du är van vid att arbeta självständigt är trygg i din yrkesroll och intresserad av att ge en hög medicinsk kvalité. Vi ser gärna att du är ansvarstagande och har en god organisationsförmåga. Du gillar utmaningar och vill vara delaktig i vårdcentralens utveckling.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Intervjuer sker fortlöpande.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Emma Bjuhr, Tel:emma.bjuhr@capio.se, 0704 977 431

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Capio Hemsjukvård Högdalen söker två SSK / DSK
Capio Vårdcentral Högdalen
2019-12-31
Distriktssköterska
Capio Vårdcentral Höganäs
2019-11-30
Distriktssköterska / Sjuksköterska
Capio Vårdcentral Väsby
2019-11-30
Distriktssköterska
Capio Vårdcentral Axess
2019-11-21
Distriktssköterska
Capio Vårdcentral Liljeforstorg
2019-11-18
Distriktssköterska/sjuksköterska
Capio Vårdcentral Vintergatan
2019-11-16
Mottagningssköterska / Distriktssköterska Ringen Online
Capio Vårdcentral Ringen
2019-11-15
Distriktssköterska
Capio Novakliniken Marinan Ystad
2019-11-03
Distriktssköterska/Sjuksköterska
Capio Vårdcentral Vårberg
2019-10-31
Distriktssköterska/Sjuksköterska med intresse för vidareutbildning
Capio Vårdcentral Ösmo/Sorunda
2019-10-31
Distriktssköterska / Sjuksköterska
Capio Hälsocentral Brynäs
2019-10-31
Distriktssköterska till Capio Vårdcentral Amhult
Capio Vårdcentral Amhult
2019-10-31
Distriktssköterska i hemsjukvård
Capio Vårdcentral Årsta
2019-10-31
Distriktssköterska
Capio Vårdcentral Blackeberg
2019-10-31
Distriktssjuksköterska till Capio Läkarhus Selma
Capio Läkarhus Selma
2019-10-31
Distriktssköterska till BVC
Capio Citykliniken Broby
2019-10-25