Distriktssköterska/BVC-sjuksköterska till Capio Husläkarna Kungsbacka

Sista ansökningsdag: 2018-05-27   

Publicerades: 2018-05-02

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av tolv landsting och regioner, på mottagningar på drygt 90 platser från Simrishamn i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnsjukvård och mödravård, arbetsterapi och sjukgymnastik. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Husläkarna Kungsbacka är en trevlig välfungerande vårdcentral beläget centralt i växande Kungsbacka. Vi är en trivsam arbetsplats och ett stort glatt gäng som ansvarar för drygt 10 200 listade patienter. Här finns allt under samma tak: läkarmottagning, sjuksköterskemottagning, laboratorium, distriktssköterskemottagning, BVC, psykolog, kurator, arbetsterapeut, sjukgymnastik och vaccinationsmottagning. För oss är det viktigt med ett flexibelt och nära teamarbete mellan yrkesgrupperna för att på bästa sätt hjälpa våra patienter.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Du kommer variera ditt arbete mellan BVC och vår läkarmottagning. På läkarmottagningen ingår sedvanliga arbetsuppgifter för läkarmottagning på vårdcentral som Tele Q, provtagning, bedömning av akuta patienter etc. På BVC arbetar vi enligt barnhälsovårdens basprogram med varierande och stimulerande arbetsuppgifter. Vi har som mål att arbeta familjecentrerat för att främja barnens hälsa, trygghet och utveckling. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom barn och ungdom eller öppen hälso-och sjukvård. Vi värdesätter personliga egenskaper som förmåga att arbeta självständigt, bra bemötande och god samarbets- och organisationsförmåga. Erfarenhet från vårdcentral och  BVC är meriterande. Vi ser gärna att du är ansvarstagande och har en god organisationsförmåga. Du är trygg i din yrkesroll, gillar utmaningar och vill vara delaktig i enhetens utveckling.

Övrig information

Tjänsten är ett vikariat på ett år med stora möjligheter till fast anställning därefter.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning: Deltid

Sysselsättningsgrad: 80%

Lön: månadslön

Tillträde: 180903

Kontaktperson Capio

Lotta Lagerqvist, Tel:0300-56 67 66

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Diabetessköterska
Capio Vårdcentral Kungsholmen
2018-06-30
Distriktssköterska /sjuksköterska till Capio Vårdcentral Bro
Capio Vårdcentral Bro
2018-06-30
Distriktssköterska/sjuksköterska med diabeteskompetens
Capio Läkarhus Stenungsund
2018-06-16
Distriktssköterska till Capio Vårdcentral Wasa
Capio Vårdcentral Wasa
2018-06-16
Distriktssköterska till Capio Novakliniken Borrby
Capio Novakliniken Borrby
2018-06-09
Distriktssköterska/sjuksköterska hemsjukvård
Capio Vårdcentral Högdalen
2018-05-31
Distriktssköterska till Capio Citykliniken Helsingborg Söder
Capio Citykliniken Helsingborg Söder
2018-05-28
Distriktssköterskor till vårdcentraler i sydöstra Skåne
Capio Närsjukvård Region Syd Öst
2018-05-27
Distriktssköterska till Capio Hälsocentral Wasahuset
Capio Hälsocentral Wasahuset
2018-05-24
Distriktssköterska/sjuksköterska hemsjukvård - Capio Vårdcentral Farsta
Capio Vårdcentral Farsta
2018-05-22