Distriktssköterska till Ösmo Vårdcentral!

Sista ansökningsdag: 2020-06-14   

Publicerades: 2020-05-14

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en distriktssköterska för arbete på vår mottagning. Arbetet innefattar bland annat digitala vårdmöten, telefonrådgivning, mottagningsarbete, hembesök, läkemedelshantering samt förskrivning av vissa läkemedel och hjälpmedel. Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus.

Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad distriktsjuksköterska/sjuksköterska och som har erfarenhet av att arbeta på vårdcentral. Du är van vid att arbeta självständigt är trygg i din yrkesroll och intresserad av att ge en hög medicinsk kvalité och har du dessutom diabeteskunskaper och erfarenhet av primärvård så är det meriterande.

Vi ser gärna att du är ansvarstagande och har en god organisationsförmåga. Du gillar utmaningar och vill vara delaktig i vårdcentralens utveckling.

Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden löper ut.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 75 -100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Sandra Rosenberg Persson, Tel:070-160 85 75

Mikael Ryd, Tel:070-160 28 11

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Capio Hemsjukvård Högdalen söker SSK / DSK
Capio Vårdcentral Högdalen
2020-08-31
Distriktssjuksköterska till Capio Läkarhus Selma
Capio Läkarhus Selma
2020-06-30
Distriktssköterska
Capio Citykliniken Malmö Centrum
2020-06-29
Distriktssköterska till Capio Vårdcentral Höganäs
Capio Vårdcentral Höganäs
2020-06-27
Distriktssköterska/BVC i Förslöv
Capio Citykliniken Båstad
2020-06-12
Distriktssköterska/sjuksköterska
Capio Vårdcentral Vintergatan
2020-06-09