Distriktssköterska/sjuksköterska

Sista ansökningsdag: 2022-01-31   

Publicerades: 2021-12-03

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Vårdcentral Hässleholm i Skånes mitt
- hos oss kan jobbet bli ditt!

Vår klinik ligger mitt emot stationen i Hässleholm. Vi är ca 25 anställda i olika åldrar och har ca 7150 listade patienter. Vi ser vår teamkänsla som ett ledord och har ett nära samarbete mellan våra olika professioner. Vi är stolta över vår höga tillgänglighet, lägger stort fokus på bemötande och har ett flexibelt arbetssätt för att få hitta en välfungerande vardag och kunna möta våra patienters behov. En öppen dialog och korta beslutsvägar gör att idèer och förbättringsförslag varmt välkomnas.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu Dig som distriktsjuksköterska/sjuksköterska för arbete på vår klinik. Du kommer arbeta med mottagningsarbete, akuta patienter och telefonrådgivning. Tjänsten innebär också ansvar för vår hypertonimottagning där vi erbjuder möjlighet till internutbildning vid behov. Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktigt från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad distriktsjuksköterska/sjuksköterska och som har erfarenhet av att arbeta på vårdcentral. Du är van vid att arbeta självständigt är trygg i din yrkesroll och intresserad av att ge en hög medicinsk kvalité. Vi ser gärna att du är ansvarstagande och har en god organisationsförmåga. Du gillar utmaningar och vill vara delaktig i vårdcentralens utveckling.

 

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning. Vi kör med löpande urval.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning: Deltid

Sysselsättningsgrad: ca 90%, kan diskuteras

Lön: Månadslön

Tillträde: enlig överenskommelse

Kontaktperson Capio

Annelie Nilsson, Tel:0708294496

Madelaine Svantesson, Tel:0728574540

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Västra Götalands län
Capio Vårdcentral Selma
2022-03-11
Västra Götalands län
Capio Vårdcentral Kvillebäcken
2022-02-28
Stockholms län
Capio Vårdcentral Viksjö
2022-02-13
Skåne län
Capio Vårdcentral Lund Clemenstorget
2022-02-11
Uppsala län
Capio Vårdcentral Sävja
2022-02-01
Stockholms län
Capio Vårdcentral Badhotellet
2022-01-31
Skåne län
Capio Vårdcentral Simrishamn
2022-01-31
Skåne län
Capio Vårdcentral Sjöbo
2022-01-30
Skåne län
Capio Vårdcentral Veberöd
2022-01-30
Västra Götalands län
Capio Vårdcentral Mölndal
2022-01-24
Västra Götalands län
Capio Vårdcentral Mölndal
2022-01-23
Västra Götalands län
Capio Vårdcentral Lundby
2022-01-23