Distriktssköterska/specialist äldre till Öppenvård

Sista ansökningsdag: 2020-09-28   

Publicerades: 2020-08-28

Beskrivning av tjänst

Vill du vara med och leda utvecklingen av framtidens geriatrik?

Beskrivning

Capio öppnar 150 nya geriatriska vårdplatser på Sollentuna sjukhus med planerad start i november 2020. I enlighet med Region Stockholms målsättning att bygga ut vården utanför akutsjukhusen har Sollentuna sjukhus byggts om och nyligen nyöppnat som ett modernt specialistcentrum. Det sammanhållna vårdkonceptet är nytt och omfattar både geriatriska slutenvårdsplatser och ett utvidgat uppdrag för geriatrisk öppenvård.

Öppenvården kommer innefatta både mottagningsverksamhet och hemsjukvård. I öppenvårdsuppdraget ingår bland annat förstärkt utskrivning efter slutenvårdstillfälle, sammanhållen geriatrisk vård, utvidgade minnes- och osteoporosutredningar. En central del i uppdraget är nätverksbyggande i närområdet med samverkan med aktörer i hela vårdkedjan; prehospital verksamhet, närsjukvård, kommun med flera.

Vi söker nu två distriktssköterskor, alternativt specialister inom geriatrik, som vill vara med från första början och starta upp öppenvården.

Sammanhållen geriatrisk vård och förstärkt utskrivning

Förstärkt utskrivning innebär att vi har kvar det medicinska ansvaret för patienten vid utskrivning från slutenvården. Målet är att minska återinläggning på akutsjukhus samt säkerställa en trygg och säker hemgång samt att patienten får en god vård i hemmet. Sammanhållen geriatrisk vård är riktad till patienter som efter frekventa slutenvårdstillfällen har behov av ett geriatrisk team. Att ge patienten trygghet, stöd och tillgodose vård i hemmet och därigenom minska behovet av slutenvård.

I uppdraget ingår att vara tillgänglig för patienten i hemmet 24/7, vi ska kunna göra hembesök dygnet runt eller ta emot patienten på dagtid på vår öppna mottagning. Arbetstiden är initialt måndag till fredag dagtid men kommer på sikt även innebära vissa kvällar och helger. I tjänsten kommer det även initialt vara aktuellt med att stötta upp/starta upp vår osteoporosmottagning.

Hoppas du vill vara med får början och starta upp vår nya mottagningsverksamhet!

Kvalifikationer

Legitimerad distriktssköterska alternativt specialist inom vård av äldre.
Vi söker dig som är initiativtagande, trygg, ansvarstagande och har god samarbetsförmåga.

Vi erbjuder

- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Friskvårdbidrag
- Individuell lönesättning
- Möjligheter till vidareutbildning via Capios utbildningsprogram

Anställning

Tillsvidareanställning, provanställning på 6 månader kan komma att tillämpas.

Dagtid initialt, på sikt även vissa kvällar och helger.

Tillträde enligt överenskommelse.

Låter detta intressant? Då vill vi veta mer om dig! Vi arbetar med fortlöpande intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Olsson, Verksamhetschef, telefon 073-8564217 alternativt e-post maria.olsson2@capio.se.

Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt dock senast den 24 augusti 2020.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: 20201101

Kontaktperson Capio

Maria Olsson, Tel:073-8564217

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Stockholms län
Capio Vårdcentral Ringen
2020-10-31
Västra Götalands län
Capio Vårdcentral Gårda
2020-10-16
Skåne län
Capio Citykliniken Lund Clemenstorget
2020-10-15
Stockholms län
Capio Vårdcentral Högdalen
2020-09-30
Västra Götalands län
Capio Läkarhus Selma
2020-09-30