Driven ekonomiassistent med intresse för digitalisering

Sista ansökningsdag: 2019-06-30   

Publicerades: 2019-05-30

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Capio AB (publ), och är det första privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 000 anställda, 345 vårdplatser och vi tar emot drygt 230 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin utsåg 2018 Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Vår vision är att driva framtidens sjukvård; vår mission är att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag och tillgång till ett gratis gym. Du får också tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify. Vi kan erbjuda nybyggda personalbostäder, 1:or och 2:or, nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Har du tidigare arbetat på en ekonomiavdelning och har erfarenhet av kund- och leverantörsreskontra? Drivs du av att utveckla och effektivisera dessa processer? Vill du vara med på en spännande resa på Sveriges bästa lilla sjukhus? Då kan du vara den vi söker. Hos oss får du möjlighet att utvecklas i en organisation vars vision är att ständigt förbättras och driva framtidens sjukvård. På Capio S:t Görans sjukhus är patienterna och medarbetarna ständigt i fokus.

Capio S:t Görans sjukhus söker nu en ekonomiassistent som vill vara med på vår digitaliseringsresa. Ekonomiavdelningen har påbörjat ett stort förändringsarbete där vi vill gå från en stor andel av manuell transaktionshantering till att digitalisera och automatisera våra arbetsflöden och processer. Vi har mycket kvar att göra innan vi nått vårt mål och kommer alltid sträva efter att bli ännu bättre.

Ekonomiavdelningen består idag av 10 personer, varav 5 ingår i reskontrateamet.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent kommer du att arbeta inom reskontrateamet på ekonomiavdelningen. Arbetsuppgifterna roterar inom teamet både för att öka variationen i arbetet och för att säkerställa att kompetensen inte blir personberoende. I dagsläget sker mycket av arbetet manuellt men i takt med att vi digitaliserar kommer också våra arbetssätt att förändras. Det är därför viktigt att du gillar förändringar.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av:

  • Löpande kund- och leverantörsreskontrauppgifter
  • In- och utbetalningar samt avstämning av bank
  • Registrera och utrangera anläggningar samt bokföra avskrivningar
  • Bokslutsavstämningar i samband med månads- och årsbokslut
  • Hantera frågor i en gemensam ekonomibrevlåda samt svara på telefonsamtal
  • Utveckla och digitalisera våra flöden kopplade till ovan arbetsuppgifter

Du hanterar daglig kommunikation med kollegor, leverantörer och interna såväl som externa kunder. Viktiga egenskaper är därför att du är serviceinriktad samt är flexibel och har förmåga att prioritera.

Kvalifikationer

Vi tror att du har en kandidatexamen inom ekonomi eller ekonomiutbildning på gymnasial nivå. Vi ser också att du har tidigare erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter. Som person är du noggrann, kvalitetsmedveten och strukturerad i ditt arbetssätt samt social, serviceinriktad och kommunikativ med en god förmåga att bemöta kunder, leverantörer och kollegor. Erfarenhet av att arbeta i Agresso är starkt meriterande. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har förmåga att lätt sätta dig in i olika IT-system, är van användare av Officepaketet, att du har ett serviceinriktat förhållningssätt samt goda kunskaper i svenska och engelska. I denna rekrytering sätter vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100 %

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Omgående

Kontaktperson Capio

Emma Jonsson, Redovisningschef, Tel:08-58701699

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.