DSK/BVC-sköterska för sommarvikariat på Capio Vårdcentral Lundby

Sista ansökningsdag: 2019-05-03   

Publicerades: 2019-04-03

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner, på mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Vårdcentral Lundby är en vårdcentral belägen i ljusa, rymliga lokaler centralt på Hisingen intill Capio Lundby Närsjukhus. Vi är ett glatt gäng på ca 16 medarbetare som tillsammans har hand om runt 7 000 listade patienter. Det råder en god stämning i arbetsgruppen och värnar om varandra vilket resulterar att gruppen är trygg och stabil – vi trivs tillsammans helt enkelt. För oss står kvalitet, tillgänglighet, vänligt bemötande och engagemang i fokus och vi erbjuder en trevlig och utvecklande arbetsmiljö. Lundby är en växande stadsdel med mycket nybyggnation och ett område under utveckling. Det är lätt att ta sig till och från vår mottagning då det finns goda förbindelser och endast 10 minuter till Centralstationen.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Vi söker nu en distriktssköterska för tjänstgöring på BVC och DSK-mottagning under 4-5 veckor i sommar. Det kan även vara intressant med 50% om du bara är intresserad av det ena området (BVC eller DSK). Eftersom det är ett begränsat vikariat är det viktigt att du har erfarenhet från båda dessa områden och känner dig trygg i din yrkesroll. Hög medicinsk kvalitet, bra tillgänglighet och god service ser vi som självklara och viktiga mål i vår verksamhet. Hos oss finns patienter och barn med många olika bakgrunder, och du/ni får garanterat en omväxlande uppgift.

Arbetsuppgifter

Sedvanligt arbete på DSK-mottagning och BVC.

Kvalifikationer

Du är utbildad distriktssköterska, alt barnsjuksköterska, och trygg i din yrkesroll, gillar utmaningar och ser möjligheter snarare än hinder. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Villkor

Tjänstgöringsgrad 50-100% beroende på tjänstgöringsområde (se Beskrivning)

Vikariat 4-5 veckor Tillträde: Vecka 28 eller 29, enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag 2019-04-30. Urvals gör löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning kortare än 3 månader

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 50 eller 100%

Lön: Timlön

Tillträde: 2019-07-08 eller enl överenskommelse

Kontaktperson Capio

Kinna Helgesson, Tel:0769-48 27 21

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Sommarvik för sjuksköterska/distriktssköterska till Hemsjukvård
Capio Vårdcentral Högdalen
2019-08-31
Distriktssköterska alt. Leg. Sjuksköterska
Capio Novakliniken Veberöd
2019-06-27
Distriktssköterska / BVC / Äldremottagning
Capio Citykliniken Limhamn
2019-06-09
Distriktssköterska
Capio Vårdcentral Curera
2019-05-31
Distriktssköterska
Capio Citykliniken Båstad
2019-05-18
Distriktssköterska
Capio Vårdcentral Curera
2019-05-15
Distriktssköterska
Capio Vårdcentral Nynäshamn
2019-05-05
Distriktssköterska till Hemsjukvården, Capio Vårdcentral Farsta
Capio Vårdcentral Farsta
2019-05-03
Distriktssköterska
Capio Vårdcentral Rågsved
2019-04-30
Distriktssköterska till Capio Citykliniken Klippan
Capio Citykliniken Klippan
2019-04-30