Engagerad och driven Arbetsterapeut till Capio Specialistvård Motala

Sista ansökningsdag: 2020-03-03   

Publicerades: 2020-02-03

Om oss

Capio Specialistvård Motala är en modern specialistvårdsenhet som verkar på uppdrag av och i nära samarbete med Region Östergötland. Här på Capio Specialistvård Motala erbjuds kvalificerad vård utifrån bred kompetens och erfarenhet inom ortopedi, kirurgi, anestesi och operation samt specialiserad hudsjukvård. Vi lägger stor vikt vid kvalitet och bemötande. Det är viktigt för oss att både medarbetare och kunder känner sig välkommen hos oss. Capio Specialistvård Motala har omkring 130 anställda som tillsammans arbetar för att skapa en hälso- och sjukvård med hög kvalitet med patienten i fokus och i en attraktiv arbetsmiljö. Värderingarna medkänsla, kvalitet och ansvar präglar verksamheten och vår vision är att ge bästa möjliga livskvalitet till varje patient.Capio Specialistvård Motala är en del av Capio Movement AB och ingår i Capio Sverige, affärsområde Ortopedi.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

På Vårdenheten på Capio Specialistvård arbetar undersköterskor, sjuksköterskor, fysioterapeuter, en arbetsterapeut och en administratör. Här får du ett varierande och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor med gediget patientfokus. Vi arbetar aktivt för att patienterna ska vara välinformerade inför sin operation och att de ska få en god vård och rehabilitering vilket skapar förutsättningar för korta vårdtider, goda resultat och nöjda patienter.

 

Arbetsuppgifter

Som arbetsterapeut på vårdenheten arbetar du integrerat med övriga yrkeskategorier.
Du ansvarar för information och vägledning inför patienternas operation, mobilisering och träning av nyopererade patienter och bedömning av insatser för patienternas rehabilitering samt inför hemgång från avdelningen. 

I arbetet ingår kvalitetsuppföljning av opererade patienter samt att delta i förbättringsarbeten i avsikt att utveckla såväl patientsäkerhet som arbetsmiljö och verksamheten i stort.

Du har också möjlighet att arbeta med specifika ansvarsområden.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut och som har ett tydligt patient- och kvalitetsfokus. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet i yrket.


Villkor

Tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Arbetstid: Dagtid, måndag - fredag. Vi tillämpar flextid.Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Jenny Edholm, Enhetschef, Tel:010-104 76 17

Facklig företrädare

Merja Bergqvist, Fysioterapeuterna, Tel:010-103 00 00

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Arbetsterapeut sommarvikariat
Capio Rehab Dalen
2020-03-31
Arbetsterapeut sommarvik
ASIH
2020-03-31
Arbetsterapeut sommarvik
ASIH
2020-03-30
Arbetsterapeut Reumatologi
Capio Movement AB
2020-03-22
Arbetsterapeut Semesterviakriat
Capio Citykliniken Halmstad
2020-03-13