Enhetschef Capio ASiH Dalen

Sista ansökningsdag: 2021-08-31   

Publicerades: 2021-07-08

Beskrivning av tjänst

Vill du bidra till och leda utvecklingen av framtidens ASIH vård? Då ska du söka till oss!

Capio ASIH Dalen är beläget i enskededalen på Dalens sjukhus, strax intill Globen. Vi är en av regionens största ASIH enheter med dryga 200 patienter knutna till vår verksamhet. Vi bedriver även en Specialiserad palliativ slutenvårdsavdelning i nära anslutning till ASIH. Ålder på våra patienter är från unga vuxna och uppåt.

Som enhetschef kommer du att ingå i ledningsgruppen som är gemensam för ASIH och Palliativ slutenvård och har därmed, tillsammans med övriga enhetschefer, verksamhetschef, bitr verksamhetschef och medicinskt ansvariga läkare ett ansvar för verksamhetens ledning och utveckling. Ansvaret innefattar budget, kvalitet och arbetsmiljö.

Du rapporterar till verksamhetschefen.

Läs mer om verksamheten på Capio ASiH Dalen

Kvalifikationer
Vi söker dig som vill leda, engagera och motivera medarbetarna att nå våra gemensamma mål. Du förstår vikten av teamarbete och hur viktiga alla är i det arbetet. Du inser också vikten av att skapa en god arbetsmiljö som bygger på samverkan, delaktighet och kommunikation. Du är nytänkande och driver frågor med entusiasm och skapar trygghet under pågående förändringar. Du har ett genuint intresse av att arbeta nära medarbetare och verksamhet. För dig är det en självklarhet att medarbetarna har en viktig roll i utvecklingen av verksamheten. Vi lägger sålunda stor vikt vid personliga egenskaper och förmågan att bli en i vårt team som präglas av mycket god stämning och varm gemenskap.

I uppdraget ingår personalansvar för cirka 20-25 personer inom olika professioner. Du bidrar till god kvalitet, arbetsmiljö och hållbarhet och i uppdraget ingår ansvaret för bemanning.
Du arbetar dagligen nära ASIH övriga två enhetschefer samt enhetschef för den palliativa slutenvården.
Du är legitimerad sjuksköterska.
Meriterande är om du har erfarenhet från ledarskap.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper, vilket innebär att du:
- Förenar självständigt arbete med god samarbetsförmåga
- Du är strukturerad och tydlig till din person
- Har god prioriteringsförmåga
- Har god kommunikativ förmåga som inspirerar andra
- Är lyhörd
- Har en drivande attityd i utveckling och förnyelse av arbetet

Vi erbjuder
- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Friskvårdsbidrag
- Individuell lönesättning
- Möjligheter till vidareutbildning via Capios utbildningsprogram
- Affärsområdets ledarskapsutbildning
- Möjligheten att arbeta i en stimulerande miljö där vi är måna om varandras trivsel

Anställning
Tillsvidare med provanställning på 6 månader
Tillträde: enligt överenskommelse.

Låter detta intressant? Då vill vi veta mer om dig! Vi arbetar med fortlöpande intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Ann-Sofie Stjernfeldt, Verksamhetschef, telefon 070-5860337.


Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt dock senast den 31 augusti 2021

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.