Enhetschef Capio Medocular Jönköping

Sista ansökningsdag: 2017-10-21   

Publicerades: 2017-09-22

Om oss

Capio Specialistkliniker är ett affärsområde inom Capio-koncernen. Verksamheterna finns på 30 platser och i elva landsting och regioner i Sverige och erbjuder ett brett spektrum av somatisk specialistvård som geriatrik, ortopedi, närsjukhus och övriga kirurgiska specialiteter inom öron-näsa-hals, gynekologi, ögonsjukvård samt allmänkirurgi.

Capio Medocular, grundat 1986, är ett av Nordens största privata ögonsjukvårdsföretag med kliniker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund, Eslöv, Jönköping och Uppsala samt samarbetsfilialer i Örebro , Falun och Sundsvall. Verksamheten omfattar medicinsk och kirurgisk ögonsjukvård, främst gråstarrskirurgi och synfelskirurgi.

Capio Medocular har funnits i Jönköping sedan 2014. I Jönköping är vårt vårdutbud ögonmottagning, katarakt- och synfelskirurgi. Vi har moderna lokaler i centrala Jönköping i Atollen.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

I rollen som enhetschef ansvarar du för att planera och organisera det dagliga arbetet på kliniken. Som enhetschef har du budget och personalansvar samt rapporterar till Capio Medoculars VD och ingår i bolagets ledningsgrupp och strategigrupp.

Förutom att aktivt arbeta med att utveckla kliniken ansvarar du för kontakter med uppdragsgivare och beställare, samt deltar i det övergripande strategiska arbetet för bolaget. Rollen innefattar även kliniskt arbete.

 

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Snarast

Kontaktperson Capio

Marita Erlingson VD, Tel:0704449200

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Enhetschef Capio Medocular Göteborg
Capio Medocular AB
2017-10-21