Enhetschef medicinska sekreterare

Sista ansökningsdag: 2021-05-30   

Publicerades: 2021-04-26

Om oss

Capio Movement AB är ett modernt specialistsjukhus med medarbetare som har en hög kompetens och stor erfarenhet inom ortopedi, reumatologi, idrottsskador, rehabilitering och bilddiagnostik. Vi erbjuder kvalificerad vård i öppen- och slutenvård och ger våra patienter hjälp med att få ett bättre liv i rörelse. Vår vårdfilosofi bygger på att fokusera på det personliga mötet med våra patienter och att de ska möta en varm miljö med omtänksam personal som månar om vårdtagarens trygghet. Verksamheten bedrivs i nära samarbete med den offentliga sjukvården och har som mål att vara ledande i utvecklingen av en säker och högkvalitativ vård. Capio Movement AB har drygt 125 anställda som tillsammans arbetar för att skapa en kvalificerad hälso- och sjukvård.

Beskrivning av tjänst

Vi söker en engagerad, närvarande och lösningsorienterad enhetschef till Vårdadministration.
Vi tror på ett coachande ledarskap och har därför organiserat vår verksamhet på ett sätt som möjliggör ett lärande i vardagen. Vi har korta beslutsvägar och vår årliga medarbetarenkät vittnar om en hög grad av delaktighet och medarbetarnöjdhet. Vi vet att detta bygger kunskap och kontinuitet som i sin tur skapar hög kvalitet. Vårdadministrationsavdelningen är sammansatt av nio medicinska sekreterare och två receptionister. Du ska vara positiv till förändring, mod att ta snabba beslut och ha god organisationsförmåga, samt vara en bra kommunikatör, med rak och tydlig inriktning. Enhetschefen är underställd VD och ingår i Movements ledningsgrupp.

Arbetsuppgifter

I rollen som chef kommer du ha yttersta ansvaret för medarbetarna på din enhet. Din roll är att leda och fördela arbetet samt planera och följa upp insatser på daglig basis och att medarbetarna utvecklas och får förutsättningar och stöd för att fullgöra sina arbetsuppgifter. Du är ansvarig för avdelningens kvalitetsarbete, flödesprocesser och har budgetansvar. I tjänsten ingår även sedvanliga arbetsuppgifter som medicinisk sekreterare.
Till din hjälp och stöd finns engagerade VD, Enhetschefer, Läkare, Ekonomi- och HR Controller.

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill leda, engagera och motivera medarbetarna att nå våra gemensamma mål. Du inser vikten av att skapa en god arbetsmiljö som bygger på samverkan, delaktighet och kommunikation. Du är modig, nytänkande och driver frågor med entusiasm och vill skapa trygghet under pågåendeförändringar. Du har förmåga att se helheten, genom att skapa goda förutsättningar för samarbete möjliggör du ett samarbetsklimat som bidrar till att utveckla hela vårdkedjan inom både Movement och Capio. För dig är det en självklarhet att medarbetarna har en viktig roll i utvecklingen av verksamheten. Meriterande är om du har erfarenhet från liknande arbete och utbildning inom ledarskap. Vi värdesätter egenskaper som engagemang, god samarbetsförmåga, att du är självgående, flexibel och tydlig. Du brinner för dina medarbetare och för gott omhändertagande av våra kunder. Genom helhetssyn och en stark vilja att skapa bästa förutsättningar för dem som vi är till för, så kommer du att nå framgång i ditt uppdrag. Vi ser gärna att du som söker innehar en utbildning som medicinsk sekreterare/Vårdadministratör, eller motsvarande.

Villkor

Tillsvidareanställning, provanställning tillämpas med 6 månader. Tillträde enligt överenskommelse. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer i denna rekrytering och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista anställningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Magnus Warfvinge, VD, Tel:0731-435797

Susann Eskerin, HR, Tel:010-2007343

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Stockholms län
Capio Geriatrik
2021-05-31
Västra Götalands län
Capio Psykiatri
2021-05-23
Västra Götalands län
Capio Psykiatri
2021-05-23
Hallands län
Capio Psykiatri
2021-05-23
Hallands län
Capio Psykiatri
2021-05-23
Stockholms län
Capio Geriatrik
2021-05-17