Enhetschef Ögonenheten

Sista ansökningsdag: 2021-04-30   

Publicerades: 2021-03-13

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Vill du vara med och leda specialistsjukvård vid Capio Lundby Specialistsjukhus, där utveckling och förbättringsarbete pågår varje dag?

Vårt uppdrag är att skapa värde för våra patienter genom att ge en god effektiv vård med hög kvalitet och med utgångspunkt från den enskilde patientens behov. Vi söker en enhetschef med stort engagemang, drivkraft och förmåga att utveckla, engagera och inspirera medarbetarna till att utveckla verksamheten och dess vårdprocesser.

Om Ögonenheten

Vår verksamhet omfattar allmän ögonsjukvård, diabetes, glaukom, laserbehandling, skelning, makulainjektioner, skelningskirurgi samt polikliniska ingrepp i ytterögat. Verksamheten vänder sig till både barn och vuxna. Från den 1 januari 2021 har vi ett utökat uppdrag från VGR.

Vi är ett väl inarbetat team som arbetar utifrån nationella och regionala riktlinjer i behandlingen med målet att alla patienter skall få den behandling och kunskap som behövs utifrån sina behov. Vi har fokus på verksamhetsutveckling och kvalitet, där alla medarbetare är delaktiga och arbetar processinriktat.

På enheten arbetar läkare, sjuksköterskor, ortoptister, optiker, undersköterskor och medicinska sekreterare, totalt ca 25 personer.

 

 Arbetsuppgifter

Du ansvarar för samtlig personal vid enheten, arbetsmiljö, kvalitet, produktion och budget

Du arbetar nära verksamheten med stort utrymme att påverka den dagliga driften

Du arbetar direkt under VD/verksamhetschef vilket innebär korta beslutsvägar

Du ansvarar för att leda, planera och utveckla enheten i enlighet med sjukhusets övergripande mål

Tillsammans med medicinskt ansvarig läkare (MAL) ansvarar du för att vården bedrivs med hög kvalitet, patientsäkert och i enlighet med riktlinjer och rekommendationer.

Du är en del av vår enhetschefsgrupp med veckovisa möten med VD.

Du ingår i sjukhusets verksamhetsledningsgruppKvalifikationer

Vi söker dig som:

Har förmåga att engagera och motivera medarbetarna till att driva verksamheten framåt

Har en god organisatorisk förmåga, lösningsfokus och en vilja att växa i yrkesrollen.

Har erfarenhet av chefsuppdrag eller annan arbetsledning. Erfarenhet från ögonsjukvård är meriterande.

Har högskoleutbildning inom ett vårdyrke som är relevant för tjänsten

Som person känner du dig bekväm med att samarbeta med kollegor, teamet, andra samarbetspartners inom och utom sjukhuset, men framför allt är du en engagerad chef och ledare. Du värnar om medarbetarnas bästa och har ett genuint intresse av att se alla medarbetare.

 

Välkommen med din ansökan!

Villkor

Tillsvidareanställning 100%

Tillträde från juni 2021 eller enligt överenskommelse

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: 2021-06-01 eller enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Agnetha Folestad, Tel:070-583 07 16

Bodil Andersson, Tel:031-65 70 49

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Stockholms län
Capio Geriatrik
2021-05-31
Stockholms län
Capio Geriatrik
2021-05-03
Stockholms län
Capio Rehab Nynäshamn
2021-05-02