Enhetschef på Capio Företagshälosvård Stenungsund

Sista ansökningsdag: 2019-07-31   

Publicerades: 2019-06-19

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Sedan 2011 bedriver vi också företagshälsovård i Stenungsund med omnejd där vi utgår kundens behov och erbjuder skräddarsydda lösningar. Vår företagshälsovård organiseras och leds av personer med mångårig erfarenhet utav företagshälsovård med stort kundfokus och vilja att vara den lokala leverantören av företagshälsovårdstjänster.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Är du företagssköterska och vill leda och utveckla vår verksamhet?

Som enhetschef blir din roll att i samarbete med verksamhetschefen och medicinskt ansvarig läkare, leda den dagliga och långsiktiga verksamheten. Du har en mycket central roll och sitter med i vårdcentralens ledningsgrupp. Du har det övergripande ansvaret för mottagningen med personalansvar samt är delaktig och drivande i utvecklingsarbetet. Du kommer att hantera allehanda frågor som dyker upp – högt och lågt – och se till att den dagliga driften fungerar optimalt.

Arbetsuppgifter

Som enhetschef har du ansvar för ca 10 medarbetare.  Tillsammans med verksamhetschefen har du ansvar för budget, arbetsmiljö, miljö, kvalitet och utvecklingsfrågor. Du har ett nära samarbete med enhetschefer då dina medarbetare arbetar på olika enheter. Du deltar i ledningsgruppen. Kliniskt arbete ingår.

Kvalifikationer

Du har legitimation inom ett vårdyrke med erfarenhet av ledarskap- och chefsarbete. Vi ser gärna att du har någon form av ledarskaps- och chefsutbildning. Företagssköterska är meriterande.

Personliga egenskaper:
Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper, vilket innebär att du:

- Förenar självständigt arbete med god samarbetsförmåga
- Du är strukturerad och tydlig till din person
- Är flexibel, och har god kommunikativ förmåga som inspirerar andra
- Är lyhörd och serviceinriktad
- Har en drivande attityd i utveckling och förnyelse av arbetet
- Du är stresstålig, flexibel och ser ödmjukhet och humor som en hjälp i arbetet

Vi har ett öppet och positivt arbetsklimat med möjlighet till personlig utveckling och hög delaktighet. Vår ambition är att tillvarata samtliga medarbetares kompetens och tillsammans, på ett professionellt och engagerat sätt ge våra patienter den bästa vården.

 Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Julia Fridell, Tel:0722-00 54 46, Julia.Fridell@capio.se

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Enhetschef sökes till ny slutenvårdsrehab i Sollentuna
Capio Rehab Sollentuna
2019-08-11
Enhetschef sökes till ny geriatrik i Vårberg
Capio Geriatrik
2019-08-11