Enhetschef sökes till ny geriatrik i Vårberg

Sista ansökningsdag: 2019-08-11   

Publicerades: 2019-07-12

Beskrivning av tjänst

Vill du vara med från början?

Vill du bidra och leda utvecklingen av framtidens geriatriska vård? Då ska du söka till oss!

Capio geriatrik Vårberg kommer erbjuda 32 vårdplatser i nyrenoverade lokaler med närhet till tunnelbana och promenadstråk. Som enhetschef leder du arbetet på avdelningen och har personalansvar med multiprofessionella team bestående av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, dietist, kurator, fysioterapeut och arbetsterapeut. Capio har omfattande erfarenhet av geriatriskt omhändertagande samt håller en hög nivå på de medicinska insatserna. Vi arbetar målmedvetet för att uppnå högsta möjliga vårdnivå för alla patienter utifrån ett geriatriskt helhetsperspektiv.

Vi söker en enhetschef som vill vara med och starta verksamheten från grunden, där idéer och erfarenheter tas tillvara som viktiga pusselbitar för utvecklingsarbetet. I uppdraget ingår personalansvar för cirka 30 personer inom olika yrkesgrupper. Enhetschefen har resultatansvar för verksamheten beträffande kvalitet, arbetsmiljö, hållbarhet samt budget. I uppdraget ingår ansvar för bemanning och flödesplanering. Du kommer att ingå i klinikens ledningsgrupp samt delta i olika nätverk.

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill leda, engagera och motivera medarbetarna att nå våra gemensamma mål. Du har erfarenhet av förändrings- och flödesarbete, förstår vikten av teamarbete och hur viktiga alla är i det arbetet. Du inser vikten av att skapa en god arbetsmiljö som bygger på samverkan, delaktighet och kommunikation. Du är modig, nytänkande och driver frågor med entusiasm och vet att skapa trygghet under pågående förändringar. För dig är det en självklarhet att medarbetarna har en viktig roll i utvecklingen av verksamheten. Meriterande är om du har erfarenhet från liknande arbete.

Förmågor och färdigheter

Vi värdesätter egenskaper som engagemang, god samarbetsförmåga, självgående, flexibel och tydlig.

Anställning

Tillsvidare med provanställning på 6 månader
Tillträde: 2019-10-01 eller enligt överenskommelse.

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer i denna rekrytering och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi erbjuder

- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar

- Friskvårdsbidrag

- Individuell lönesättning

- För dig som vill utveckla din kompetens finns stora möjligheter till vidareutbildning via Capios utbildningsprogram

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Enl. överenskommelse

Kontaktperson Capio

varberg@capio.se, Tel:

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Vi söker nu Enhetschef
Capio Psykiatri
2019-08-31
Enhetschef sökes till ny slutenvårdsrehab i Sollentuna
Capio Rehab Sollentuna
2019-08-11
Enhetschef på Capio Företagshälosvård Stenungsund
Capio Företagshälsa Stenungsund
2019-07-31