Enhetschef sökes till ny geriatrik i Vårberg

Sista ansökningsdag: 2020-02-10   

Publicerades: 2020-01-10

Beskrivning av tjänst

En unik möjlighet att vara med från början! Vi på Capio är med och utvecklar svensk sjukvård och nu bygger vi ut vår verksamhet för att möta behovet hos en åldrande befolkning.

I januari 2020 öppnade dörrarna till Capio Geriatrik Vårberg och redan under våren 2020 kommer verksamheten att utökas med en lika stor avdelning till. Verksamheten kommer att vara lokaliserad i nyrenoverade lokaler i det som tidigare var Vårbergs sjukhem, erbjuda 33 vårdplatser med gångavstånd till tunnelbana och promenadstråk. Det multiprofessionella teamet består av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, dietist, kurator, fysioterapeut och arbetsterapeut. Capio har omfattande erfarenhet av geriatriskt omhändertagande samt håller en hög nivå på de medicinska insatserna. Vi arbetar målmedvetet för att uppnå högsta möjliga vårdkvalitet för alla patienter utifrån ett geriatriskt helhetsperspektiv.

Vi tror på ett vårdnära och coachande ledarskap och har därför organiserat vår verksamhet på ett sätt som möjliggör ett lärande i vardagen. Vi vill se varandra växa och du som medarbetare och chef kan påverka vården och din egen utveckling. Vi har korta beslutsvägar och vår årliga medarbetarenkät vittnar om en hög grad av delaktighet och medarbetarnöjdhet. Vi vet att detta bygger kunskap och kontinuitet som i sin tur skapar hög kvalitet.

  • En decentraliserad organisation där beslutsfattande sker nära patienterna och där avdelningschefer har fullt mandat och ansvar
  • En verksamhetsmodell som tar utgångspunkt i patienternas behov och bland annat inkluderar en tydlig kvalitetsstyrning och ett strukturerat förbättringsarbete
  • Möjlighet till personlig utveckling utifrån just ditt intresse. Till exempel kan detta vara deltagande i förbättringsarbete, jobbrotation eller olika karriärvägar såsom specialisering, ledarskapsutveckling eller akademisk inriktning (forskning)
  • En arbetsplats där vi jobbar för att skala bort uppgifter som inte kräver respektive personalkategoris expertkunskap, till exempel genom stöd för vårdnära service och från digitala verktyg
  • En organisation som arbetar för att vara i den digitala utvecklingens framkant och införa lösningar som stärker vårdkvaliteten för patienter och underlättar vårdpersonalens arbete.

Läs mer om uppstarten och om Capio som arbetsgivare på vår webbplats genom länken här nedan:
https://capio.se/specialistvard/geriatrik/vara-verksamheter/capio-geriatrik-varberg/

Tycker du att detta låter bra och är en nyfiken och engagerad person som vill vara med och bygga upp en vårdverksamhet från början? Som tycker om att hugga i både högt och lågt och vill jobba tillsammans med ett härligt gäng för att bygga högklassig sjukvård? Som har hjärtat på det rätta stället och vill bidra till att skapa en helhetslösning för våra patienter? Då ska du söka till oss!

Varmt välkommen med din ansökan.

Är du den vi söker?
Som enhetschef leder du arbetet på avdelningen och har personalansvar med multiprofessionella team bestående av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, dietist, kurator, fysioterapeut och arbetsterapeut. Vi söker en enhetschef med erfarenhet från arbete inom slutenvården, som vill starta den här verksamheten från grunden, där idéer och erfarenheter tas tillvara som viktiga pusselbitar för utvecklingsarbetet. I uppdraget ingår personalansvar för cirka 45 personer inom olika yrkesgrupper. Enhetschefen har resultatansvar för verksamheten beträffande kvalitet, arbetsmiljö, hållbarhet samt budget. I uppdraget ingår ansvar för bemanning och flödesplanering. Du kommer att ingå i klinikens ledningsgrupp samt delta i olika nätverk.

Kvalifikationer
Vi söker dig som vill leda, engagera och motivera medarbetarna att nå våra gemensamma mål. Du har erfarenhet av förändrings- och flödesarbete och från arbete inom slutenvården, förstår vikten av teamarbete och hur viktiga alla är i det arbetet. Du inser vikten av att skapa en god arbetsmiljö som bygger på samverkan, delaktighet och kommunikation. Du är modig, nytänkande och driver frågor med entusiasm och vill skapa trygghet under pågående förändringar. För dig är det en självklarhet att medarbetarna har en viktig roll i utvecklingen av verksamheten.

Meriterande är om du har erfarenhet från liknande arbete, utbildning inom ledarskap och specialistutbildning inom geriatrik.

Förmågor och färdigheter
Vi värdesätter egenskaper som engagemang, god samarbetsförmåga, att du är självgående, flexibel och tydlig.

Anställning
Tillsvidare med provanställning på 6 månader
Tillträde: Snarast möjligt.

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer i denna rekrytering och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi erbjuder
- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Friskvårdsbidrag
- Individuell lönesättning
- För dig som vill utveckla din kompetens finns stora möjligheter till vidareutbildning via Capios utbildningsprogram

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Snarast möjligt

Kontaktperson Capio

Ingela Mohlin (Verksamhetschef), Tel:073-861 05 99

Mailadress:, Tel:ingela.mohlin@capio.se

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Enhetschef till Capio Ögonklinik Globen
Capio Medocular AB
2020-01-31