Enhetschef sökes till ny slutenvårdsrehab i Sollentuna

Sista ansökningsdag: 2019-08-11   

Publicerades: 2019-07-12

Beskrivning av tjänst

Vill du vara med från början?

Vill du bidra till och leda utvecklingen av framtidens slutenvårdsrehab? Då ska du söka till oss!

Inom kort öppnar Capio en ny slutenvårdsrehabilitering i Sollentuna med specialiserad kirurgisk rehabilitering efter vård på akutsjukhus. Vi erbjuder 15 vårdplatser i centralt belägna, vackra och nybyggda lokaler med gångavstånd till pendeltåg. Lokalerna ligger högst upp i Sollentuna sjukhus med en strålande utsikt över Edsviken. Vi tar emot patienter från hela Region Stockholm. Capio har omfattande erfarenhet av rehab samt håller en hög nivå på de medicinska insatserna. Vi arbetar målmedvetet för att uppnå högsta möjliga vårdnivå för alla patienter som kommer till oss.

Vi söker en enhetschef som vill utveckla en ny verksamhet från grunden, där idéer och erfarenheter tas tillvara som viktiga pusselbitar för utvecklingsarbetet. I uppdraget ingår personalansvar för cirka 25 personer inom olika paramedicinska yrkesgrupper. Enhetschefen har resultatansvar för verksamheten beträffande kvalitet, arbetsmiljö, hållbarhet samt budget. I uppdraget ingår ansvaret för bemanning och flödesplanering. Du kommer att ingå i klinikens ledningsgrupp samt delta i olika nätverk.

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill leda, engagera och motivera medarbetarna att nå våra gemensamma mål. Du har erfarenhet av förändrings- och flödesarbete, förstår vikten av teamarbete och hur viktiga alla är i det arbetet. Du inser vikten av att skapa en god arbetsmiljö som bygger på samverkan, delaktighet och kommunikation. Du är modig, nytänkande och driver frågor med entusiasm och vet att skapa trygghet under pågående förändringar. För dig är det en självklarhet att medarbetarna har en viktig roll i utvecklingen av verksamheten. Meriterande är om du har erfarenhet från liknande arbete.

Förmågor och färdigheter

Vi värdesätter egenskaper som engagemang, god samarbetsförmåga, självgående, flexibel och tydlig. Du känner dig trygg i ditt ledarskap.

Anställning

Tillsvidare med provanställning på 6 månader
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer i denna rekrytering och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi erbjuder

- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar

- Friskvårdsbidrag

- Individuell lönesättning

- För dig som vill utveckla din kompetens finns stora möjligheter till vidareutbildning via Capios utbildningsprogram

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Enl. överenskommelse

Kontaktperson Capio

Petter Nordenhäll, Tel: petter.nordenhall@capio.se

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Vi söker nu Enhetschef
Capio Psykiatri
2019-08-31
Enhetschef sökes till ny geriatrik i Vårberg
Capio Geriatrik
2019-08-11
Enhetschef på Capio Företagshälosvård Stenungsund
Capio Företagshälsa Stenungsund
2019-07-31