Enhetschef till Capio Geriatrik Vårberg

Sista ansökningsdag: 2021-05-17   

Publicerades: 2021-04-09

Beskrivning av tjänst

Vill du bidra till och leda utvecklingen av framtidens geriatrik? Då ska du söka till oss!

I början av 2020 öppnade Capio Geriatrik Vårberg och erbjuder i dagsläget 48 vårdplatser i nyrenoverade lokaler med närhet till såväl tunnelbana som promenadstråk. Vi växer och från och med maj 2021 erbjuder vi 66 vårdplatser uppdelat på två avdelningar. Med start i september 2021 kommer det ske en omorganisation med uppdelning i fyra mindre avdelningar med 16-17 vårdplatser och därför vill vi rekrytera ytterligare två enhetschefer till verksamheten. Här arbetar vi i multiprofessionella team bestående av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, dietist, kurator, fysioterapeut och arbetsterapeut.

Capio har omfattande erfarenhet av geriatriskt omhändertagande samt håller en hög nivå på de medicinska insatserna. Vi arbetar målmedvetet för att uppnå högsta möjliga vårdkvalitet för alla patienter utifrån ett geriatriskt helhetsperspektiv.

Läs mer om kliniken på: Capio Geriatrik Vårberg

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill leda, engagera och motivera medarbetarna att nå våra gemensamma mål. Du förstår vikten av teamarbete och hur viktiga alla är i det arbetet. Du inser också vikten av att skapa en god arbetsmiljö som bygger på samverkan, delaktighet och kommunikation. Du är nytänkande och driver frågor med entusiasm och skapar trygghet under pågående förändringar. För dig är det en självklarhet att medarbetarna har en viktig roll i utvecklingen av verksamheten. Vi lägger sålunda stor vikt vid personliga egenskaper. Du bidrar till gott samarbete och att verksamheten präglas av god stämning och varm gemenskap.

I uppdraget ingår personalansvar för cirka 25 personer inom olika professioner. Du bidrar till god kvalitet, arbetsmiljö och hållbarhet och i uppdraget ingår ansvaret för bemanning. Du kommer att ingå i verksamhetens ledningsgrupp samt delta i olika nätverk.

Du har minst tre års erfarenhet från liknande arbete.

Vi erbjuder

En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
Friskvårdsbidrag
Individuell lönesättning
Möjligheter till vidareutbildning via Capios utbildningsprogram
Affärsområdets ledarskapsutbildning
Ett nätverk av stöttande chefskollegor
Tryggheten i att ha en stor organisation i bakgrunden som stöd


Anställning

Tillsvidare med provanställning på 6 månader

Tillträde: enligt överenskommelse.

Låter detta intressant? Då vill vi veta mer om dig! Vi arbetar med fortlöpande intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Hans Sundell, tf Verksamhetschef, telefonnummer 070-160 28 98


Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt dock senast den 3 maj 2021.

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Hans Sundell, Tel:070-1602898

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Stockholms län
Capio Geriatrik
2021-05-31
Hallands län
Capio Movement AB
2021-05-30
Västra Götalands län
Capio Psykiatri
2021-05-23
Västra Götalands län
Capio Psykiatri
2021-05-23
Hallands län
Capio Psykiatri
2021-05-23
Hallands län
Capio Psykiatri
2021-05-23