Enhetschef till Capio Ögonklinik Globen

Sista ansökningsdag: 2020-01-31   

Publicerades: 2019-12-10

Om oss

Capio Specialistkliniker omsätter ca 1,1miljarder kronor, och har över 800 medarbetare. Inom Specialistkliniker är verksamheterna grupperade i fyra områden; lokala sjukhus, ögonsjukvård, psykiatri samt övriga somatiska specialiteter.

Capio Ögon är det gemensamma varumärket för Capio Medocular, Capio Globen Ögonklinik och Capio Scanloc Ögon. Sedan starten 1986 har vi ständigt fokuserat på hög medicinsk kvalitet och patientnöjdhet. Vi är Nordens största privata ögonsjukvårdsföretag. Verksamheten omfattar medicinsk och kirurgisk ögonsjukvård, främst gråstarr- och synfelskirurgi. Capio Ögon har kliniker på ett flertal ställen i landet: Stockholm, Göteborg, Kungsbacka, Malmö, Lund, Uppsala, Jönköping samt filialer på ett antal orter.

Globen Ögonklinik bildades 1995 och utför över 50 000 patientbesök varje år. Vi har för närvarande totalt 60 medarbetare inklusive specialister. Sedan starten har vi levererat högkvalitativ ögonsjukvård via vårt avtal med Stockholms läns landsting och nu ingår vi i det fria vårdvalet Förutom vår stora mottagningsverksamhet så utför vi även gråstarroperationer, synfelsbehandlingar och polikliniska operationer vilket innebär att vi genomför närmare 6 000 operationer årligen. Vi är ISO certifierade för både kvalitet och miljö och är numera en del av Capio Medocular.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Vill du vara med och utveckla Capio Ögonklinik Globens specialiserade ögonvård i Stockholm. Vi söker dig som är Ögonsjuksköterska eller Leg sjuksköterska till ett intressant och utvecklande arbete som enhetschef på vår mottagningsenhet.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbete såväl kliniskt som administrativt.

Det kliniska arbetet innefattar bl.a. Synfältsundersökningar, förberedande inför läkarbesök samt andra sysslor relaterade till generellt mottagningsarbete.

Du är närmsta chef för mottagningens sjuksköterskor, undersköterskor, optiker, och ortoptister ,och i samarbete med Verksamhetschef leder du den dagliga verksamheten på mottagningen. Utifrån mål och beviljade resurser skapar du och dina kolleger förutsättningar för att kunna  leverera bästa möjliga vård till patienten / kunden. Du prioriterar och fattar beslut utifrån ett helhetsperspektiv så att vår måluppfyllelse kan uppnås.

Kvalifikationer

Du är utbildad ögonsjuksköterska/sjuksköterska med några års arbetslivserfarenhet. Meriterande är erfarenhet av Ögonsjukvård och ledarskap.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och söker nu en kompetent och engagerad medarbetare. Som person är du positiv och bidrar till ett gott arbetsklimat samt kvalitetsmedveten. Du är ansvarstagande och strukturerad och trivs både med självständigt arbete såväl som teamarbete. Du ska ha ett coachande förhållningssätt och skapa trygghet hos dina medarbetare.

Villkor

Dagtid, måndag-fredag

I denna rekrytering tillämpar vi löpande rekrytering.Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.Anställningsvillkor

Anställningsform: Provanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 40 tim / vecka

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Catarina Davour, Tel:0709-306712

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Enhetschef sökes till ny geriatrik i Vårberg
Capio Geriatrik
2020-02-10