Enhetschef till rehabenheten Capio Geriatrik Nynäshamn

Sista ansökningsdag: 2021-09-22   

Publicerades: 2021-09-14

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Capio Geriatrik Nynäshamn är en geriatrisk vårdavdelning med 22 vårdplatser. Vi arbetar i tvärprofessionellt team för att utifrån ett helhetsperspektiv identifiera och tillgodose patientens behov av vård och omsorg. Vi samverkar med öppenvård och kommun för att säkerställa en väl sammanhållen vårdkedja och säker utskrivning. 

Våra patienter kommer från hemmet, via direkt ambulansintag, remiss från vårdcentral/boende eller akutmottagningar samt från avdelning på akutsjukhus. Vi har både akutgeriatriska patienter och rehabiliteringspatienter, t ex efter stroke eller ortopedisk operation. 

Vi har i nuläget ett avtal med Capio Rehab Nynäshamn för rehabiliteringsinsatser som omfattar en fysioterapeut och en arbetsterapeut. Detta avtal är nyligen uppsagt och vi planerar nu att istället öppna en rehabiliteringsenhet bestående av två fysioterapeuter och en arbetsterapeut. Vi söker nu en enhetschef som också utgör en del av detta team.

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär kliniskt arbete på avdelningen samt chefsuppgifter med personalansvar för två medarbetare samt ansvar för bemanning och rekrytering. Du kommer att ingå i verksamhetens ledningsgrupp samt delta i olika nätverk. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill leda, engagera och motivera medarbetarna till att nå våra gemensamma mål. Du förstår vikten av teamarbete där allas kompetens tas tillvara och en god arbetsmiljö som bygger på samverkan, delaktighet och kommunikation. Du bidrar till god kvalitet, arbetsmiljö och hållbarhet. Du är nytänkande och driver frågor med entusiasm och skapar trygghet under pågående förändringar. För dig är det en självklarhet att involvera medarbetarna i utvecklingen av verksamheten. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Du skall vara legitimerad fysioterapeut eller arbetsterapeut. Tidigare erfarenhet från chefstjänst är meriterande. 

Vi erbjuder

• En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar 
• Friskvårdsbidrag 
• Individuell lönesättning 
• Möjligheter till vidareutbildning via Capios utbildningsprogram 
• Affärsområdets ledarskapsutbildning 
• Ett nätverk av stöttande chefskollegor 
• Tryggheten i att ha en stor organisation i bakgrunden som stöd

Anställning

Tillsvidare med provanställning på 6 månader 

Tillträde: enligt överenskommelse.

 

Låter detta intressant? Då vill vi veta mer om dig! Vi arbetar med fortlöpande intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen.

 
Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt dock senast den 20 september 2021. 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överrenskommelse

Kontaktperson Capio

Hans Sundell, Tel:070-1602898

Karina Lythell, Tel:070-4843856

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Uppsala län
Capio Vårdcentral Sävja
2022-02-09
Skåne län
Capio Fysio & Friskvård
2021-10-14
Västra Götalands län
Capio Rehab Orust
2021-10-08
Stockholms län
Capio Rehab Lina Hage
2021-09-30