Enhetschef Vårdavdelning

Sista ansökningsdag: 2021-01-31   

Publicerades: 2020-12-28

Om oss

Capio Movement AB är ett modernt specialistsjukhus med medarbetare som har en bred kompetens och stor erfarenhet inom ortopedi, reumatologi, idrottsskador, rehabilitering och bilddiagnostik. Vi erbjuder kvalificerad vård i öppen- och slutenvård och ger våra patienter hjälp med att få ett bättre liv i rörelse. Vår vårdfilosofi bygger på att fokusera på det personliga mötet med våra patienter och de ska möta en varm miljö med omtänksam personal som månar om patienternas trygghet. Att stärka våra patienters självförtroende och delaktighet i tillfrisknandet är målet för oss under vistelsen här. Verksamheten bedrivs i nära samarbete med den offentliga sjukvården och vårt mål är att vara ledande i utvecklingen av en säker och högkvalitativ vård. Capio Movement AB har drygt 120 anställda som tillsammans arbetar för att skapa en kvalificerad hälso- och sjukvård.

Beskrivning av tjänst

Vi söker en engagerad, närvarande och lösningsorienterad enhetschef till Vårdavdelningen. Vi tror på ett vårdnära och coachande ledarskap och har därför organiserat vår verksamhet på ett sätt som möjliggör ett lärande i vardagen. Vi har korta beslutsvägar och vår årliga medarbetarenkät vittnar om en hög grad av delaktighet och medarbetarnöjdhet. Vi vet att detta bygger kunskap och kontinuitet som i sin tur skapar hög kvalitet. Vi har 16 vårdplatser och 4 UVA platser samt eget kök. Dina medarbetare är leg sjuksköterskor, specialistsjuksköterskor inom IVA, Fysioterapeuter, Undersköterskor och Kökspersonal. Du ska vara positiv till förändring, mod att ta snabba beslut och ha god organisationsförmåga, samt vara en bra kommunikatör, med rak och tydlig inriktning. Enhetschefen är underställd VD och ingår i Movements ledningsgrupp.

Arbetsuppgifter

I rollen som chef kommer du ha yttersta ansvaret för medarbetarna på din enhet. Din roll är att leda och fördela arbetet samt planera och följa upp insatser på daglig basis och att medarbetarna utvecklas och får förutsättningar och stöd för att fullgöra sina arbetsuppgifter. Du är ansvarig för avdelningens kvalitetsarbete, flödesprocesser och har budgetansvar. Till din hjälp och stöd finns engagerade VD, Enhetschefer, Läkare, Ekonomi- och HR Controller.

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill leda, engagera och motivera medarbetarna att nå våra gemensamma mål. Du inser vikten av att skapa en god arbetsmiljö som bygger på samverkan, delaktighet och kommunikation. Du är modig, nytänkande och driver frågor med entusiasm och vill skapa trygghet under pågående förändringar. Du har förmåga att se helheten, genom att skapa goda förutsättningar för samarbete möjliggör du ett samarbetsklimat som bidrar till att utveckla hela vårdkedjan inom både Movement och Capio. För dig är det en självklarhet att medarbetarna har en viktig roll i utvecklingen av verksamheten. Meriterande är om du har erfarenhet från liknande arbete och utbildning inom ledarskap. Vi värdesätter egenskaper som engagemang, god samarbetsförmåga, att du är självgående, flexibel och tydlig. Du brinner för dina medarbetare och för gott omhändertagande av våra kunder. Genom helhetssyn och en stark vilja att skapa bästa förutsättningar för dem som vi är till för, så kommer du att nå framgång i ditt uppdrag.

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer i denna rekrytering och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100 %

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Fredrik Isaksson, Tel:0730642214

Susann Eskerin, Tel:010-2007343

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Östergötlands län
Capio Vårdcentral Berga
2021-02-05