Enhetschef

Sista ansökningsdag: 2020-06-12   

Publicerades: 2020-05-12

Beskrivning av tjänst

Vill du vara med och leda utvecklingen av framtidens geriatrik?

Beskrivning

Capio öppnar 150 nya geriatriska vårdplatser på Sollentuna sjukhus med planerad start i november 2020. I enlighet med Region Stockholms målsättning att bygga ut vården utanför akutsjukhusen har Sollentuna sjukhus byggts om och nyligen nyöppnat som ett modernt specialistcentrum. Det sammanhållna vårdkonceptet är nytt och omfattar både geriatriska slutenvårdsplatser och ett utvidgat uppdrag för geriatrisk öppenvård.

Capio Geriatrik Sollentuna är planerad att starta med inledningsvis 34 vårdplatser i november för att sedan successivt skalas upp fram till 2023 då samtliga 150 vårdplatser planeras vara öppna. Vi söker nu två enhetschefer som vill vara med från första början och starta upp varsin avdelning.

Som enhetschef kommer du att ingå i ledningsgruppen och har därmed, tillsammans med övriga chefer, ett ansvar för verksamhetens ledning och utveckling. Du kommer ha fullt ansvar för din enhet med ca 20 medarbetare. Ansvaret innefattar budget, kvalitet och arbetsmiljö samt tillsammans med medicinskt ansvarig överläkare leder du teamarbetet vid enheten. Du rapporterar till verksamhetschefen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är handlingskraftig, nytänkande och inspirerande ledare. Som person är du trygg, ansvarstagande och har god samarbetsförmåga.

Du är legitimerad sjuksköterska med ledarskapserfarenhet. Vi ser gärna att du tidigare haft ansvar för en geriatrisk vårdverksamhet. Specialistutbildning och ledarskapsutbildningar är meriterande.  Arbetet kräver att du har goda kunskaper i svenska.

Vi erbjuder

- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Friskvårdbidrag
- Individuell lönesättning
- Möjligheter till vidareutbildning via Capios utbildningsprogram

Anställning

Tillsvidare med provanställning på 6 månader

Tillträde enligt överenskommelse.

Låter detta intressant? Då vill vi veta mer om dig! Vi arbetar med fortlöpande intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Olsson, Verksamhetschef, telefon 073-8564217 alternativt e-post maria.olsson2@capio.se.

Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt dock senast den 12 juni 2020.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: 20201001

Kontaktperson Capio

Marika Fagerlund, Tel:070-1602824

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Enhetschef - Capio Läkarbilar
Akut- och jourläkarbilar
2020-06-29
Enhetschef till öppenvård
Capio Geriatrik
2020-06-19