Enhetschefer sökes till ny slutenvårdsrehab i Sollentuna

Sista ansökningsdag: 2020-08-23   

Publicerades: 2020-07-08

Beskrivning av tjänst

Vill du bidra till och leda utvecklingen av framtidens slutenvårdsrehab?

I januari öppnade Capio en ny slutenvårdsrehabilitering i Sollentuna med specialiserad rehabilitering efter vård på akutsjukhus. Vi erbjuder i nuläget 17 vårdplatser i centralt belägna, vackra och nyrenoverade lokaler med gångavstånd till pendeltåg. Vi expanderar och kommer att erbjuda totalt 34 vårdplatser från och med oktober 2020. Lokalerna ligger högst upp i Sollentuna sjukhus med en strålande utsikt över Edsviken. Vi tar emot patienter från hela Region Stockholm. Capio har omfattande erfarenhet av rehab samt håller en hög nivå på de medicinska insatserna. Vi arbetar målmedvetet för att uppnå högsta möjliga vårdnivå för alla patienter som kommer till oss.

Vi söker just nu två enhetschefer som vill utveckla en ny verksamhet från grunden, där idéer och erfarenheter tas tillvara som viktiga pusselbitar för utvecklingsarbetet. Tjänsten är en kombinerad tjänst med klinisk tjänstgöring och ledarskap/administration.

I uppdraget ingår personalansvar för 20-25 personer inom olika professioner. Du bidrar till god kvalitet, arbetsmiljö och hållbarhet och i uppdraget ingår ansvaret för bemanning. Du kommer att ingå i verksamhetens ledningsgrupp samt delta i olika nätverk.

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill leda, engagera och motivera medarbetarna att nå våra gemensamma mål. Du har erfarenhet av förändringsarbete, förstår vikten av teamarbete och hur viktiga alla är i det arbetet. Du inser vikten av att skapa en god arbetsmiljö som bygger på samverkan, delaktighet och kommunikation. Du är nytänkande och driver frågor med entusiasm och bidrar till trygghet under pågående förändringar. För dig är det en självklarhet att medarbetarna har en viktig roll i utvecklingen av verksamheten. Meriterande är om du har erfarenhet från liknande arbete.

Vi söker dig som har flera års erfarenhet som sjuksköterska/undersköterska/paramed, som trivs med att både arbeta kliniskt och med ledarskap och utveckling.

Förmågor och färdigheter

Vi värdesätter egenskaper som engagemang, god samarbetsförmåga, självgående, flexibel och tydlig. Du känner dig trygg i ditt ledarskap.

Anställning

Tillsvidare med provanställning på 6 månader
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer i denna rekrytering och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi erbjuder

- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar

- Friskvårdsbidrag

- Individuell lönesättning

- För dig som vill utveckla din kompetens finns stora möjligheter till vidareutbildning via Capios utbildningsprogram


Varmt välkommen med din ansökan.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio