Enhetschef till Vårdnära administration Slutenvården

Sista ansökningsdag: 2021-11-05   

Publicerades: 2021-10-08

Om oss

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och vi tar emot drygt 290 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin har utsett Capio S:t Görans Sjukhus till ”Bästa mindre sjukhus 2019”.
Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Vi har en attraktiv poänglönemodell, ”S:t Göranmodellen”, och erbjuder en mängd förmåner för medarbetare via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Om verksamheten 

Capio S:t Görans Sjukhus har nyligen genomfört en omorganisation där samtliga medicinska sekreterare har blivit en ny stödfunktion med nytt namn, Vårdnära Administration. Till denna nyskapade stödfunktion söker vi nu dig som vill arbeta som enhetschef hos oss för ett 20-tal medarbetare som ger vårdadministrativ service till samtliga avdelningar på S:t Görans sjukhus, enheten Slutenvård.

Om tjänsten 

Enhetschefens uppdrag är att bygga ihop de olika medarbetargrupperna, leda arbetet med att utveckla och driva digitaliseringen och automatiseringen framåt inom slutenvård. Du arbetar nära medarbetarna och verksamheten med att vara närvarande i ditt ledarskap. Du ansvarar för att följsamhet till rutiner och arbetssätt sker samt att rätt kompetens finns inom enheten. I rollen ingår att hålla medarbetarsamtal- och lönesamtal samt vid behov rekrytera nya medarbetare. Som enhetschef har du ansvar för personal, ekonomi och verksamhet. Vårt framgångsrika arbetssätt att arbeta kliniknära är av yttersta vikt att bevara och utveckla ytterligare. Du driver och utvecklar processer kring flöden och arbetssätt. Du arbetar i team med chefen för Vårdnära Administration, övriga enhetschefer och nära klinikernas ledning.  

 

Vi söker dig som  

  • Är utbildad medicinsk sekreterare/läkarsekreterare/vårdadministratör 
  • Har minst 5 års erfarenhet som enhetschef
  • Har dokumenterad chefs- och ledarerfarenhet i minst 5 år
  • Erfarenhet av att utveckla verksamheter mot digitalisering är en merit
  • Erfarenhet av leda projekt och förbättringsarbeten, gärna med fokus på flödesarbete utifrån patientperspektivet
  • Har ekonomisk erfarenhet och med fördel från att leda och följa upp verksamhet med resultatansvar 
  • Har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift 
  • Har goda kunskaper i Office 365

För att trivas i rollen behöver du brinna för ledarskap och kan motivera dina medarbetare i en förändringsresa mot ökad automatisering och digitalisering. Det är viktigt att du har ett kommunikativt sätt för att kunna förmedla mål och visioner till dina medarbetare men även för att omsätta dessa till konkreta planer och tankar. Därför ser vi även att du har en god samarbetsförmåga med hög servicekänsla, förmåga att prioritera och har ett positivt förhållningssätt.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Marie Andersson , Tel:08-5870 1344

Razan Ahmad, Tel:08-5870 2023

Facklig företrädare

Annica Esplund, Tel:08-5870 3350

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Västra Götalands län
Capio Lundby Specialistsjukhus
2021-11-30
Västra Götalands län
Capio Vårdcentral Kvillebäcken
2021-11-28
Västerbottens län
Capio Hälsocentral Dragonen
2021-11-15
Östergötlands län
Capio Vårdcentral Berga
2021-11-13
Skåne län
Capio Citykliniken Helsingborg Olympia
2021-11-12
Hallands län
Capio Movement AB
2021-11-04
Skåne län
Capio Citykliniken Malmö Västra Hamnen
2021-10-30
Stockholms län
Capio Psykiatri
2021-10-20