Flödes- och omvårdnadsledande sjuksköterska till infektionssektionen

Sista ansökningsdag: 2019-04-28   

Publicerades: 2019-03-29

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Capio AB (publ), och är det första privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 000 anställda, 345 vårdplatser och vi tar emot drygt 230 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin utsåg 2018 Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Vår vision är att driva framtidens sjukvård; vår mission är att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag och tillgång till ett gratis gym. Du får också tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.

Beskrivning av tjänst

Nu söker vi flödes och omvårdnadsledande sjuksköterska till infektionssektionen!

Avdelning 21-22 tillhör infektionssektionen och har 42 vårdplatser fördelade på 31 infektionsplatser och 11 internmedicinska vårdplatser med inriktning endokrinologi.

Flödesägarteamet ansvarar för kontinuerlig kvalitetsutveckling och patientsäkerhet i patientflödet med syfte att helheten förbättras. Du som flödesägare sjuksköterska arbetar i team med flödesägare läkare och samverkar med övriga flödesägare och flödesledare.

Flödesägare sjuksköterska är kliniskt verksam och är en förebild i arbetet genom att arbeta personcentrerat, evidensbaserat och utifrån beprövad erfarenhet. I rollen ingår även att stötta, vägleda och coacha dina kollegor både i omvårdnadsfrågor samt fördelning av arbetsuppgifter. Du skall fungera som en trygg bro mellan orutin och erfarenhet.

Fast anställning heltid med skiftanställning/flexibel tjänstgöring i poängmodellen. Företrädesvis inga nattpass, helgtjänstgöring var 3:e helg.

Självständig schemaläggning i samråd med de andra flödes- och omvårdnadsledande sjuksköterskorna så att fördelningen av erfarenhet sprids.

Din bakgrund

Vi söker nu dig med erfarenhet och eventuell vidareutbildning inom medicin eller infektionssjukvård. Rutinerad och erfaren sjuksköterska med stor pedagogisk förmåga.

Du trivs bäst i en öppen och kommunikativ miljö där samarbete är viktigt och sätter alltid patienten i fokus. Våra värderingar är viktiga för oss och de genomsyrar verksamheten i form av moderna arbetssätt där medarbetarna bidrar med ständiga förbättringar.

Personalbostäder

Från den 1 maj 2019 kan vi erbjuda en personalbostad till dig som börjar som nyanställd sjuksköterska. Genom Företagsbostäder kan du få hyra en nybyggd och fullt möblerad 1- eller 2-rums lägenhet i Solna, nära till sjukhuset. Läs mer här.

Låter det som något för dig?

Kontakta mig gärna för mer information om tjänsten! Kontaktuppgifter hittar du nedan.

Vi arbetar med ett löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Varmt välkommen till oss!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Britt-Marie Odsvall, Vårdenhetschef, Tel:08-58702526

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Utvecklas som sjuksköterska Hjärtkliniken S:t Göran! Personalbostad!
Hjärtkliniken
2019-05-31
Sjuksköterskor sökes till Kirurgens vårdavdelningar
Kirurgkliniken
2019-05-12
Ortopedkliniken söker sjuksköterska som vill ha kul på jobbet!
Ortopedkliniken
2019-05-05