Företagsläkare/Specialist i allmänmedicin

Sista ansökningsdag: 2018-02-28   

Publicerades: 2017-12-07

Om oss

Capio Läkargruppen AB är ett specialistsjukhus beläget centralt i Örebro. Vi tar årligen emot ca 80 000 patienter. Här finns även vaccinationsmottagning och företagshälsovård. Värderingarna medkänsla, kvalitet och ansvar präglar verksamheten och vår vision är att vara den bästa servicegivaren i Sverige inom hälso- och sjukvård. Läs mer om oss på www.capiolakargruppen.se

Beskrivning av tjänst

Arbetsuppgifter 

Capio Läkargruppens Företagshälsovård växer så det knakar och söker därför specialistläkare inom företagshälsovård till vårt team. Capio Läkargruppen är en positiv och familjär arbetsplats, med högt fokus på kvalitetsfrågor. Arbetsplatsen präglas av en hög serviceanda gentemot varandra, våra kunder och patienter.

Du arbetar i ett team tillsammans med erfarna företagssköterskor, beteendevetare, psykolog, sjukgymnast samt övriga konsulter inom arbetsmiljöområdet. Teamet är prestigelöst, lösningsfokuserat och präglas av högt kund och patientfokus. Vi har nära mellan beslut och handling.

Vårt koncept inom företagshälsovård kallar vi Kurant Access och genom att teckna ett avtal med oss får företag tillgång till ett heltäckande utbud av tjänster inom arbetsmiljö, företagshälsovård och sjukvård. Att kunna erbjuda helheten är vår styrka och något vi är unika med i Örebroregionen. Vi har en hög efterfrågan och arbetar både främjande, förebyggande och rehabiliterande gentemot individ, grupp och organisation. 

Företagsläkaren arbetar med hälsofrämjande insatser, lagstadgade undersökningar, arbetslivsinriktade rehabiliteringsåtgärder, medicinska bedömningar i samråd med andra konsulter inom FHV. Arbetet är dagtid utan jour och du har möjlighet att påverka din arbetstid.

Vi har ett vitt kundspektra med både mindre och större företag, från en till flera tusen medarbetare. Våra kunder finns idag i privata näringslivet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill vara med att fortsatt utveckla företagshälsovården på Capio Läkargruppen. Vi ställer krav på hög medicinsk kompetens, men lägger även stor vikt avseende personliga egenskaper och social kompetens.

Vi söker dig som är företagsläkare alternativt allmänspecialist med erfarenhet av arbetslivsinriktad rehabilitering.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: Enligt ök

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt ök

Kontaktperson Capio

Sofia Silfverstrand, Operativ Chef FHV, Tel:070-3329511

Fredrik Jansson, HR-Chef , Tel:072-1426880

Facklig företrädare

Håkan Alnehill, Tel:070-9467245

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Allmänspecialist
Capio Läkargruppen AB
2018-03-31
Specialist i allmänmedicin - Capio Citykliniken Ängelholm
Capio Citykliniken Ängelholm
2018-02-28
Specialist i allmänmedicin till Capio Vårdcentral Lundby
Capio Vårdcentral Lundby
2018-02-12
Specialist i allmänmedicin Capio Citykliniken Landskrona
Capio Citykliniken Landskrona
2018-02-03
Specialist i allmänmedicin/Onlineläkare – Capio Vårdcentral Årsta
Capio Vårdcentral Årsta
2018-01-31
Specialist i allmänmedicin
Capio Citykliniken Ronneby
2018-01-31
Specialist i allmänmedicin- Capio Vårdcentral Hovshaga
Capio Vårdcentral Hovshaga
2018-01-31
Specialist i allmänmedicin – Capio Läkarhus Angered
Capio Läkarhus Angered
2018-01-31
Specialist i allmänmedicin till Capio Vårdcentral Kungsholmen
Capio Vårdcentral Kungsholmen
2018-01-29
Överläkare/specialistläkare kirurgi
Capio Lundby Närsjukhus
2018-01-28
Specialist i allmänmedicin
Capio Citykliniken Klippan
2018-01-28