Företagssjuksköterska/Sjuksköterska

Sista ansökningsdag: 2021-10-31   

Publicerades: 2021-09-08

Om oss

Capio Nova Företagshälsa vänder sig till ledning och anställda på små och medelstora arbetsplatser inom alla verksamheter. Som anställd hos oss får du ta del av ett heltäckande synsätt för välmående medarbetare och effektiva arbetsplatser i en optimal arbetsmiljö. Vi arbetar med stort engagemang och både djup och bred kompetens för att företagen ska kunna göra sitt arbete på bästa sätt.
Capio Nova Företagshälsa verkar med god lokalkännedom i södra Skåne och anpassar verksamheten till deras behov och önskemål.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Till vårt härliga gäng söker vi dig som är en engagerad företagssjuksköterska alternativt sjuksköterska och som är van vid att arbete självständigt .

Som företagssjuksköterska/sjuksköterska hos oss arbetar du med hälsoundersökningar, rehabilitering, förebyggande arbetsmiljöarbete och hälsofrämjande arbete på individ och gruppnivå. Du är en viktigt länk i vårt team.

I arbetsuppgifterna ingår att hålla dig uppdaterad om allmän information och om regler och bestämmelser avseende arbetsmiljö och hälsovård. Du kommer göra företagsbesök genom att delta i arbetsmiljörond/-kommitté ute på våra företag och via teams. Ibland hjälper du till i medicinska undersökningar i samarbete med läkare.

Som företagssjuksköterska/sjuksköterska vid Capio Nova Företagshälsa är du tillika kundansvarig till egna företag.

Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt kundfokus, härliga kollegor och arbete i team med andra yrkesgrupper. Möjlighet till kompetensutveckling inom företagshälsovård finns.

Vår organisation bygger på fyra enheter, Sjöbo, Simrishamn och Tomelilla med huvudbas i Ystad.

På vår företagshälsa är vi idag 8 st som arbetar. Vi är företagssköterskor, sjuksköterskor, företagsläkare, psykolog, undersköterskor och koordinator samt ergonomer, sjukgymnaster, hälsocoacher och arbetsmiljöingenjörer. Våra kunder finns i en mängd olika branscher runt om i södra Skåne.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg. Sjuksköterska, har du specialistkompetens inom företagshälsovård är det meriterande.

Du har ett brinnande intresse för människor i arbetslivet, en helhetssyn och vill gärna arbeta på ett förebyggande och promotivt sätt. Vi ser också att du har ett affärsmässigt och konsultativt förhållningssätt samt är en lagspelare. 

Du har goda administrativa kunskaper och trivs med struktur och arbetar metodiskt och självständigt samt kan ta egna beslut. Du har även goda IT-kunskaper.

Övrig information

Tjänstgöringsgrad 50 % till en början men kan bli mer.
Tjänsten innebär ibland resor vilket innebär att du bör ha körkort och tillgång till egen bil.

Arbetstid: helgfria vardagar.

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Har du frågor kontakta områdeschef, Anna Grahm 0411- 720 30
e-post: anna.grahm@capio.se

Urval och kallelse till intervju kommer att ske löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid

Sysselsättningsgrad: 50%

Lön: Månadslön

Tillträde: Snarast

Kontaktperson Capio

Anna Grahm, Tel:0411- 720 30

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Skåne län
Capio Nova Företagshälsa
2021-10-31