Företagssköterska

Sista ansökningsdag: 2019-08-05   

Publicerades: 2019-06-25

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Nova Företagshälsa vänder sig till ledning och anställda på små och medelstora arbetsplatser inom alla verksamheter. Som anställd hos oss får du ta del av ett heltäckande synsätt för välmående medarbetare och effektiva arbetsplatser i en optimal arbetsmiljö. Vi arbetar med stort engagemang och både djup och bred kompetens för att företagen ska kunna göra sitt arbete på bästa sätt. Capio Nova Företagshälsa verkar med god lokalkännedom i södra Skåne och anpassar verksamheten till deras behov och önskemål.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är en engagerad företagssköterska för arbete i vårt härliga gäng på vår enhet i Tomelilla.

Som Företagssköterska hos oss arbetar du med hälsoundersökningar, utbildningar, rehabilitering, förebyggande arbetsmiljöarbete och hälsofrämjande arbete på individ och gruppnivå. Du är en viktigt länk i vårt team.

I arbetsuppgifterna ingår att hålla sig uppdaterad om allmän information om regler och bestämmelser avseende arbetsmiljö och hälsovård. Du kommer göra företagsbesök genom att deltar i arbetsmiljörond/-kommitté ute på våra företag  Ibland hjälper du till i medicinska undersökningar i samarbete med läkare

Företagssköterska vid Capio Nova Företagshälsa är tillika kundansvarig till egna företag.

Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt kundfokus, härliga kollegor och arbete i team med andra yrkesgrupper. Möjlighet till kompetensutveckling inom företagshälsa.

Vår organisation bygger på fyra enheter i Ystad, Sjöbo, Simrishamn och Tomelilla med den lokala enhetens självstyre, engagemang och delaktighet från medarbetaren vilket leder till korta beslutsvägar.

På vår företagshälsa är vi idag 10 st som arbetar, det är företagssköterskor, sjuksköterskor, företagsläkare, psykolog, undersköterskor och administratörer samt ergonomer, sjukgymnaster, hälsocoacher och arbetsmiljöingenjörer. Våra kunder finns i en mängd olika branscher.

Som företagssköterska hos oss på Capio Nova arbetar du utifrån våra kärnvärden- flexibla, professionella kundnära.

Kvalifikationer

Vi söker dig som i första hand är leg. Sjuksköterska med specialistkompetens inom företagshälsovård.

Du har ett brinnande intresse för människor i arbetslivet, en helhetssyn och vill gärna arbeta på ett förebyggande och promotivt sätt. Vi ser också att du har ett affärsmässigt och konsultativt förhållningssätt och är en lagspelare. 

Du har goda administrativa kunskaper och trivs med struktur och arbetar metodiskt och självständigt samt kan ta egna beslut. Du har även goda IT-kunskaper.

Övrig information

Tjänstgöringsgrad 80 %.
Tjänsten innebär resor vilket innebär att du bör ha körkort och tillgång till egen bil.

Arbetstid helgfria vardagar.


Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Har du frågor kontakta områdeschef, Anna Grahm 0411- 720 30
e-post: anna.grahm@capio.se

Sista ansökningsdatum är 2019-08-05. Urval och kallelse till intervju kommer att ske löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid

Sysselsättningsgrad: 80%

Lön: Månadslön

Tillträde: 2019-09-01

Kontaktperson Capio

Anna Grahm, Tel:0411- 720 30

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.