Fotvårdsspecialist – Kom och jobba hos oss på Capio S:t Görans sjukhus!

Sista ansökningsdag: 2020-03-19   

Publicerades: 2020-02-04

Om oss

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och vi tar emot drygt 290 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin har utsett Capio S:t Görans Sjukhus till ”Bästa mindre sjukhus 2019”.
Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Vi har en attraktiv poänglönemodell, ”S:t Göranmodellen”, och erbjuder en mängd förmåner för medarbetare via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Tycker du om att det händer mycket på en arbetsdag? Trivs du att jobba med många olika människor? Vill du vara med och påverka våra arbetssätt?

Inom Medicinskt Centrum har vi flera flöden; endokrinologi och diabetes, tromboembolism, hematologi och gastroenterologi och i viss mån lungmedicin.

Till mottagningen kommer patienten för läkarbesök för både ny- och återbesök, sjuksköterskebesök och för behandlingar på vår behandlingsavdelning där patienten stannar över dagen.

Arbetsbeskrivning

Arbetet består av medicinsk fotsjukvård där du bedömer, behandlar och följer upp samt ansvarar för information och utbildning inom ditt kompetensområde. Du behandlar endast patienter med diabetes typ I + II som har fotsår och i enlighet med Nationella riktlinjer.

Du arbetar självständigt och ingår i diabetesteamet på sjukhuset och har även samarbete med infektionsläkare och ortoped med särskilda teamkonferenser. Du kommer ha ett nära samarbete med avdelning och uppföljning av inneliggande patienter. 

Vi får remisser från primärvården, sjukhusets akutmottagning och avdelningar samt från läkare och diabetessjuksköterskor på den egna diabetesmottagningen. 

Arbetet består även av journalföring och bokningar i datajournal.

Kvalifikationer

Du har en medicinsk fotvårdsutbildning och undersköterskeutbildning eller motsvarande sjukvårdskompetens som grund.

Erfarenhet av arbete med patienter med diabetes och sår. Genomförda diabetes- och sårutbildningar är önskvärda.

Du är engagerad och trygg i din roll som fotvårdsterapeut. Du är flexibel, noggrann och van att planera och utföra ditt arbete självständigt. Du har en god samarbetsförmåga och är positiv till förändringar, då vi är en verksamhet som ständigt utvecklas.

Medicinskt Centrum driver ”Framtidens öppenvård” på Capio S:t Görans sjukhus – kom med och gör det tillsammans med oss!

Ansökan

Vi arbetar med ett löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Jessica Ankerhag, Tel:08-5870 28 40

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.