Fysioterapeut - Capio Bemanning

Sista ansökningsdag: 2021-06-25   

Publicerades: 2021-05-28

Om oss

Capio Bemanning erbjuder bemanningsuppdrag i Stockholm för läkare, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och dietister inom Geriatrik, Rehab, Akut- och Jourläkarbilar, ASiH, Palliativ slutenvård, SÄBO, läkarinsatser i särskilt boende. Vi erbjuder flexibla och varierande uppdrag med konkurrenskraftiga villkor. Bemanningsuppdragen varierar från enstaka pass till uppdrag över längre tidsperioder. Våra uppdragsgivare är verksamheterna inom Capios affärsområde Äldre och mobil vård.

Beskrivning av tjänst

Uppdraget som fysioterapeut

Vi söker fysioterapeut till Capio geriatrik Vårberg under perioden juni t.o.m. augusti.
Som fysioterapeut arbetar du tillsammans med vårt multiprofessionella teamet bestående av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, dietist, kurator, fysioterapeut och arbetsterapeut. Capio Geriatrik Vårberg erbjuder i dagsläget 66 vårdplatser uppdelat på fyra avdelningar, i nyrenoverade lokaler med gångavstånd till tunnelbanan.  

Capio har omfattande erfarenhet av geriatriskt omhändertagande samt håller en hög nivå på de medicinska insatserna. Vi arbetar målmedvetet för att uppnå högsta möjliga vårdkvalitet för alla patienter utifrån ett geriatriskt helhetsperspektiv.

Uppdragsperiod
Juni t.o.m. augusti
Tillträde enligt överenskommelse

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för fysioterapeut, såsom bedömning, behandling, mobilisering, hjälpmedelsutprovning m.m.

Kvalifikationer
Legitimerad fysioterapeut, gärna med erfarenhet av geriatrisk rehabilitering samt teamarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Förmågor och färdigheter
Du är prestigelös och bemöter människor med respekt. Du arbetar personcentrerat och förenar självständigt arbete med en mycket god förmåga att samarbeta med andra. Självklart tycker du att det är viktigt att arbeta med och utveckla patientsäkerhet och arbetsmiljö.

Anställningsform
- Timanställning


Ansökan
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Om du har några så tveka inte att ta kontakt. 


Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning kortare än 3 månader

Omfattning: Heltid/Deltid

Anställning t.o.m.: 2021-08-31

Sysselsättningsgrad: 40 tim/vecka

Lön: Timlön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

David Stafberger, Tel:072-999 13 21

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Skåne län
Capio Vårdcentral Malmö Singelgatan
2021-08-29
Västra Götalands län
Capio Läkarhus Selma
2021-07-31
Stockholms län
Capio Rehab Dalen
2021-07-31
Skåne län
Capio Citykliniken Broby
2021-07-25
Värmlands län
Capio Fysioterapi Grums
2021-07-16
Stockholms län
Capio Rehab Nynäshamn
2021-07-09
Skåne län
Capio Citykliniken Landskrona
2021-07-01
Stockholms län
ASIH
2021-06-30
Stockholms län
Capio Rehab Nynäshamn
2021-06-27