Fysioterapeut / Sjukgymnast

Sista ansökningsdag: 2020-03-22   

Publicerades: 2020-02-12

Om oss

Capio Movement AB är ett modernt specialistsjukhus med medarbetare som har en bred kompetens och stor erfarenhet inom ortopedi, reumatologi, idrottsskador, rehabilitering och bilddiagnostik. Vi erbjuder kvalificerad vård i öppen- och slutenvård och ger våra patienter hjälp med att få ett bättre liv i rörelse. Vår vårdfilosofi bygger på att fokusera på det personliga mötet med våra patienter och de ska möta en varm miljö med omtänksam personal som månar om patienternas trygghet. Att stärka våra patienters självförtroende och delaktighet i tillfrisknandet är målet för oss under vistelsen här. Verksamheten bedrivs i nära samarbete med den offentliga sjukvården och vårt mål är att vara ledande i utvecklingen av en säker och högkvalitativ vård. Capio Movement AB har drygt 120 anställda som tillsammans arbetar för att skapa en kvalificerad hälso- och sjukvård.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Arbetet som fysioterapeut/sjukgymnast hos oss på reumatologen innebär självständiga bedömningar, undersökningar och behandlingar av patienter. Vi erbjuder olika typer av gruppverksamhet för våra patienter både på land och i bassäng samt patientundervisning. Vi arbetar självständigt och i team tillsammans med övriga professioner.


Efterfrågad erfarenhet, utbildning och kunskap

Du som söker är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast och trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom relevanta områden som reumatologi, ortopedi och smärta. Specialistkompetens eller vidareutbildning är meriterande. Som person har du en positiv grundsyn, är flexibel och empatisk.

Fysioterapeut / Sjukgymnast  med legitimation från Socialstyrelsen är ett krav


Anställningsform
Vikariat 1 år från 200803

Sysselsättningsgrad kan diskuteras.

Urval och intervju sker fortlöpande!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 75-100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskomelse

Kontaktperson Capio

Jonel Pasula, Tel:0733-344505

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Fysioterapeut/sjukgymnast
Capio Vårdcentral Simrishamn
2020-05-17
Fysioterapeut sommarvikariat
Capio Rehab Dalen
2020-03-31
leg.fysioterapeut
Capio Geriatrik
2020-03-31
Fysioterapeut sommarvik
ASIH
2020-03-30
Fysioterapeut/sjukgymnast
Capio Vårdcentral Hovås
2020-03-24
Fysioterapeut/sjukgymnast
Capio Rehab Gårda
2020-03-12
Fysioterapeut/sjukgymnast Sommarvikarie
Capio Citykliniken Halmstad
2020-03-10
Fysioterapeut/sjukgymnast
Capio Rehab Stenungsund
2020-03-05
Capio Rehab Lysekil söker Fysioterapeut/sjukgymnast
Capio Rehab Lysekil
2020-03-05
Fysioterapeut/sjukgymnast till CAPIO VÅRDCENTRAL HAGA
Capio Vårdcentral Haga
2020-03-04
Fysioterapeut/sjukgymnast
Capio Läkarhus Selma
2020-02-29