Fysioterapeut och rehab-assistenter till sommarvikariat/timanställning

Sista ansökningsdag: 2020-05-03   

Publicerades: 2020-03-19

Beskrivning av tjänst

Nu finns det möjlighet att få arbeta hos oss på Capio Rehab Sollentuna!
I januari öppnade Capio Rehab Sollentuna och just nu söker vi fysioterapeuter till sommarvikariat/timanställning vid behov. Vi anställer även rehab-assistenter som går termin 5 eller 6 på fysioterapeutprogrammet.

Vi erbjuder vårdplatser i centralt belägna och nybyggda lokaler med gångavstånd till pendeltåg. Lokalerna ligger högst upp i Sollentuna sjukhus med en strålande utsikt över Edsviken. Det multiprofessionella teamet består av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, dietist, kurator, fysioterapeut och arbetsterapeut. Capio har omfattande erfarenhet av slutenvårdsrehab och håller en hög nivå på de medicinska insatserna. Vi arbetar målmedvetet för att uppnå högsta möjliga vårdnivå för alla patienter utifrån ett helhetsperspektiv. I vårt uppdrag ligger rehabilitering inom thorax/kardiologi, allmänkirurgi, ortopedi.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för fysioterapeut. För oss är det av stor vikt att varje medarbetare får komma till sin rätt och att allas kompetens utvecklas och tas tillvara på bästa sätt. En del i att stödja detta är vårt arbetssätt med multiprofessionella team. På detta sätt hoppas vi tillsammans kunna vidareutveckla och förbättra verksamheten med nya rutiner och arbetssätt, allt för att ge patienten bästa tillgängliga vård. Som fysioterapeut hos oss får du ett stort ansvar och möjlighet att utvecklas tillsammans med kollegorna i ditt team. 

Kvalifikationer
Legitimerad fysioterapeut, eller dig som går termin 5 eller 6 på fysioterapeutprogrammet för arbete som rehab-assistent.

Vi ser gärna att du som fysioterapeut har klinisk erfarenhet samt teamarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.                                                                     

Personliga egenskaper
Du har ett positivt förhållningssätt och kan prioritera. Du samarbetar väl med andra och har god kommunikativ förmåga och är noggrann och nyfiken. Du har ett tydligt rehab-tänk och är intresserad av att vara med och utveckla verksamheten. Du bör vara engagerad, driven och ha förmåga att arbeta självständigt.

Anställningsform
- Visstidsanställning 3-6 månader
- Tillträde: juni eller enligt överenskommelse


Vi går igenom ansökningarna löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Sommarjobb/Säsongsanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 3 månader

Lön: Enligt överenskommelse

Tillträde: Juni eller enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Sara Jousma, Tel:070-1602870

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Fysioterapeut/sjukgymnast
Capio Vårdcentral Simrishamn
2020-05-17
Fysioterapeut till Capio Läkarhus Hjortmossen
Capio Läkarhus Hjortmossen
2020-04-30
Fysioterapeut - Kom och jobba hos oss på Capio S:t Görans sjukhus!
Medicinkliniken
2020-04-21
Fysioterapeut
Capio Geriatrik
2020-04-09