Fysioterapeut och rehab-assistenter till sommarvikariat/timanställning

Sista ansökningsdag: 2021-04-30   

Publicerades: 2021-03-01

Beskrivning av tjänst

Nu finns det möjlighet att få arbeta hos oss på Capio Rehab Sollentuna!
Just nu söker vi fysioterapeuter till sommarvikariat/timanställning vid behov. Vi anställer även rehab-assistenter som går termin 5 eller 6 på fysioterapeutprogrammet.

Capio Rehab Sollentuna öppnade för ett år sedan och erbjuder 34 vårdplatser i centralt belägna och nybyggda lokaler med gångavstånd till pendeltåg. Lokalerna ligger högst upp i Sollentuna sjukhus med en strålande utsikt över Edsviken. Det multiprofessionella teamet består av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, dietist, kurator, fysioterapeut och arbetsterapeut. Capio har omfattande erfarenhet av slutenvårdsrehab och håller en hög nivå på de medicinska insatserna. Vi arbetar målmedvetet för att uppnå högsta möjliga vårdnivå för alla patienter utifrån ett helhetsperspektiv. I vårt uppdrag ligger rehabilitering inom thorax/kardiologi, allmänkirurgi, ortopedi samt medicinska komplikationer.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för fysioterapeut. Träning sker både individuellt och i gruppform. För oss är det av stor vikt att varje medarbetare får komma till sin rätt och att allas kompetens utvecklas och tas tillvara på bästa sätt. Som fysioterapeut hos oss får du ett stort ansvar och möjlighet att utvecklas tillsammans med kollegorna i ditt team. 

Kvalifikationer
Legitimerad fysioterapeut, eller dig som går termin 5 eller 6 på fysioterapeutprogrammet för arbete som rehab-assistent.

Vi ser gärna att du som fysioterapeut har klinisk erfarenhet samt teamarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.                                                                     

Personliga egenskaper
Du har ett positivt förhållningssätt och kan prioritera. Du samarbetar väl med andra och har god kommunikativ förmåga och är noggrann och nyfiken. Du har ett tydligt rehab-tänk och är intresserad av att vara med och utveckla verksamheten. Du bör vara engagerad, driven och ha förmåga att arbeta självständigt.

Anställningsform
- Visstidsanställning 3-6 månader
- Tillträde: juni eller enligt överenskommelse


Vi går igenom ansökningarna löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Sommarjobb/Säsongsanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 75-100%

Lön: Enligt överenskommelse

Tillträde: Juni eller enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Karin Sandergren, Tel:0738628567

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Stockholms län
Capio Bemanning
2021-05-30
Västra Götalands län
Capio Rehab Lysekil
2021-05-30
Stockholms län
Capio Rehab Dalen
2021-05-23
Stockholms län
Capio Geriatrik
2021-05-21
Stockholms län
Capio Geriatrik
2021-05-21
Värmlands län
Capio Fysioterapi Grums
2021-05-16
Västra Götalands län
Capio Rehab Angered
2021-05-14
Stockholms län
Capio Rehab Nynäshamn
2021-05-02
Stockholms län
Capio Rehab Sollentuna
2021-04-30
Örebro län
Capio Vårdcentral Haga
2021-04-29
Skåne län
Capio Citykliniken Helsingborg Söder
2021-04-29
Västra Götalands län
Capio Vårdcentral Hovås
2021-04-25