Fysioterapeut till Capio Rehab Lödöse

Sista ansökningsdag: 2017-11-05   

Publicerades: 2017-10-06

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av tolv landsting och regioner, på mottagningar på 83 platser från Simrishamn i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnsjukvård och mödravård, arbetsterapi och sjukgymnastik. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Rehab Lödöse startade 1 februari 2016. Vi tycker att vi har ett unikt koncept där vår rehabmottagning är belägen i samma lokaler som vårdcentralen Capio Läkarhus Lödöse. Vi arbetar i team tillsammans med vårdcentralen och vårt rehabteam består av fysioterapeut, arbetsterapeut, psykoterapeut, läkare och sjuksköterska.

Beskrivning av tjänst

Fysioterapeut med patient i träningslokal

Är du en person som präglas av nyfikenhet och drivkraft? Låter det lockande att vara med och driva vårt rehabteam och utveckla primärvårdsrehab tillsammans med vårdcentralen? Vill du arbeta i nybyggda fina lokaler på en arbetsplats som präglas av gemenskap tillsammans med härliga kollegor? Då kan du vara den vi söker!

Vår rehabmottagning växer och vi behöver utöka med en fysioterapeut. Arbetet innebär både individuell patientbehandling och gruppverksamhet. 

Capio Läkarhus planerar även att öppna vårdcentral och rehab i Älvängen under våren 2018 och vi ser positivt på ett nära samarbete där det finns goda möjligheter till arbete mellan enheterna.


Kvalifikationer

Du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast, gärna med några års erfarenhet från yrket. Önskvärt är utbildning och erfarenhet av arbete inom neurologi, ortopedi, idrottsmedicin samt erfarenhet kring övriga patientkategorier som du kan träffa i ditt arbete som fysioterapeut inom primärvård. Meriterande är även utbildning inom BOA, OMT, smärtskola samt akupunktur.

Du är ansvarsfull och driftig med ett positivt förhållningssätt. Du har lätt att inge förtroende och att inspirera andra människor. Att kunna arbeta självständigt under eget ansvar är en självklarhet för dig, likväl som att kunna samarbeta och samverka med kollegor. Vi ser positivt på intresse av att vilja utveckla och tänka nyskapande och för den här tjänsten är dessa egenskaper mycket önskvärda och eftertraktade.


Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem Varbi.
Sista ansökningsdag är 31 oktober 2017. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, därför vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt.


Vi undanber oss kontakt från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 100% eller enligt överenskommelse

Lön: Månadslön

Tillträde: Så snart som möjligt, enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Christina Samuelsson, Tel:070-668 30 88

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Paramedicinsk chef till ortopedkliniken
2017-11-12
Fysioterapeut/sjukgymnast med lymfterapeutkompetens
Medicinkliniken
2017-11-12